İntikam dayağı mı? Daha önce de Kerem Kamışlı'yı denize atmıştı

İntikam dayağı mı? Daha önce de Kerem Kamışlı'yı denize atmıştı
Survivıor Yiğit Marcus Aral, sevgilisinin yanında 5 kişi tarafından dövüldü. Yüzünde kırıklar oluşan Aral, kendisini sandalye ile denize attığı Kerem Sabancı Kamışlı'nın dövdürdüğünü iddia etti.

Kerem Kamışlı’yı sandalye ile denize atmıştı. Sabancılar’ın torunuyla ilgili bomba iddia

Ayaklıgazetede yer alan habere göre, İtalya tatilinden dönen Yiğit Marcus Aral ile Miss Turkey 2018 birincisi sevgilisi Şevval Şahin, evlerine girerken saldırıya uğradı. 5 kişilik bir grup arkadan gelerek Marcus Aral’a saldırarak darp etti. 

‘SELAMI VAR...’

İddiaya göre, saldırganlar kayıplara karışırken, yüzünde kırık ve morluklar oluşan Yiğit Marcus Aral soluğu emniyette aldı. Polis merkezinde ifade veren Aral''ın “Kerem’in selamı var" deyip 5 kişinin kendisine saldırdığını iddia ettiği öğrenildi. 

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi 28 yaşındaki Kerem Sabancı Kamışlı, Kanlıca''daki Dr. Mazhar Tan Yalısı''ndaki 4 daireyi 40 milyon dolara satın alınca medyada geniş şekilde haber oldu.

Bir çok internet sitesi, gazete ve televizyon kanalında Kerem Sabancı Kamışlı haber olurken, medya eski defterleri de açtı. Yiğit Marcus Aral tarafından sandalye ile denize atılması da tekrar gündeme geldi.

Bu olayın yankıları sürerken, Yiğit Marcus Aral''ın kendisini dövenlerin “Kerem’in selamı var" demesi "Kerim intikam mı aldı" şeklinde yorumlandı.

İlgili Haberler