İstanbul'da sokak ortasında dehşet: Önce dövüştürdü sonra acımasızca vurdu

İstanbul'da sokak ortasında dehşet: Önce dövüştürdü sonra acımasızca vurdu
İstanbul Büyükçekemece'de köpeğini sokak köpekleriyle dövüştüren bir kişi daha sonra da bir köpeği silahla vurarak öldürdü. Bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan olayda silahlı saldırganın köpeğe ateş ettikten sonra oradan ayrılıyor.

DHA'da yer alan habere göre, dün Büyükçekmece'nin Sinanoba Mahallesi Tepekent Caddesi'nde meydana gelen olayda, iki kişi pitbull cinsi köpeklerini, cadde üzerinde sokak köpekleriyle kavga ettirdi. Sokak köpekleri ile kendi köpekleri arasında kavga başlarken, cadde üzerinde başka bir köpek pitbulların üzerine koştu.

buyukcekmecede-sokak-kopegini-silahla-olduren-saldirgan-kamerada-3634-dhaphoto1.jpg

Köpeklerden birinin sahibi kendi köpeğini çekerek, koşan sokak köpeğine ateş etmeye başladı. Kurşunların hedefi olan köpek hayatını kaybederken, saldırganlar yürüyerek olay yerinden uzaklaştı. Gelen silah seslerinin üzerine caddeye koşan vatandaşlar da durumu polis ekiplerine bildirdi.

buyukcekmecede-sokak-kopegini-silahla-olduren-saldirgan-kamerada-3634-dhaphoto2.jpg

Yaşanan dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı. Çevredeki bir dükkana ait güvenlik kameraları yaşanan anları saniye saniye kaydetti. Güvenlik kamerası görüntülerinde, pitbull cinsi köpeklerin sahibinin, sokak köpeğine ateş ettiği anlar gözüküyor.