Taksici teröründen sonra İstanbul'da yeni tehlike. Bir de onlar eklendi

Taksici teröründen sonra İstanbul'da yeni tehlike. Bir de onlar eklendi
İstanbul'daki taksici terörü bitmezken şimdi ise kurye terörü ortaya çıktı.

KRT''den Kazım Oğulcan Koç''un haberine göre; İstanbulluların yıllardır bitmeyen taksici çilesinin yanına şimdi de motokuryeler eklendi. Taksicilerin kötü muamelesi, yolcu beğenmemesi ve şiddet yanlısı tavırları yıllardır çözülemeyen bir sorundu. Benzer şikayetler, salgın döneminde binlerce işsize umut olan, büyük bir özveri ile çalışan motokuryeler için de arttı.

Esenyurt''un Esenkent Mahallesi''nde bir sitede kaydedilen görüntüler dehşete düşürdü. Olay; 29 Mart Salı günü 21:45 sularında meydana geldi. Getir''den bir kurye siparişi teslim etmek üzere yüzlerce kişinin yaşadığı siteye giriş yaptı.

Sitenin güvenlik görevlisi, kuryeye gideceği binayı tarif etti. Ancak kurye yanlış bloğa yöneldi. Bunun üzerine güvenlik görevlisi cama vurarak kuryeyi çağırdı. Kurye ise güvenlik görevlisnin cama vurmasına sinirlendi. İkili arasında tartışma arbedeye döncekken çevredekiler olaya müdahale etti.

Kurye ise cep telefonu ile olay yerine diğer kurye arkadaşlarını çağırdı. Olaylar daha da büyüdü. Kuryenin motorunun arkasından bıçak alarak saldırdığı iddia edildi.
Yaşananların Getir''in bölge müdürüne nakledildiği, müdürün bizzat gelerek güvenlik görevlisinden ve site sakinlerinden özür dilediği ifade edildi.

Yaşananlar ise anbean güvenlik kameralarına yansıdı:

İlgili Haberler