İstanbullu Gelin 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin son bölüm

İstanbullu Gelin 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin son bölüm
İstanbullu Gelin 60. bölüm bu akşam yayınlanacak. Son bölümde Esma Hanım Garip Bey ile nikah masasına oturuyor. Esma Ülfet'ten intikam almaya çalışıyor. Hemen ardından da İstanbullu Gelin 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı?..

İstanbullu Gelin 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin son bölüm

Yayınlandığı ilk günden beri izleyiciyi etkisi altına almayı başaran İstanbullu Gelin 60. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Hemen ardından ise izleyici İstanbullu Gelin 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı yayınlanmadı mı diye soruyor. Son bölümde İstanbullu Gelin'de Esma çocuklarını bir yemek masasında topluyor ve onlara Garip'in kendisine evlenme teklifi ettiğini söylüyor. Şaşkın bakışlar üzerinde aile onay veriyor. Öte yandan Garip 'kız isteme' için Esma Hanım'ların evine gidiyor ve aile üyelerine yaptığı konuşma herkese duygu dolu anlar yaşatıyor. Konağını kaybeden Esma ikinci baharını Garip ile yaşayacak fakat onları daha neler bekliyor hep birlikte göreceğiz.

İSTANBULLU GELİN 61. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

İstanbullu Gelin 61. bölüm fragmanı yeni bölümün ardından yayınlanması bekleniliyor.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Fikret duyduklarını serinkanlıkla sindirmeye çalışırken Adem ve Ülfet'i bitirmeye and içer. Akif bu uğurda Fikret'in yol arkadaşı olacaktır. Esma'nın aileye sürprizi Boranlar'ın gündemini değiştirir. Süreyya'nın desteğini alan Esma verdiği kararla emin adımlarla ilerlerken Ülfet'ten de bir yerde geçmişin intikamını almaktadır. Ülfet bu şoku atlatmaya çalışırken başka bir sürpriz onu beklemektedir; Sedef geçmişin ağırlığıyla tam karşısındadır...