İstanbullu Gelin 74. yeni bölümünde neler olacak?

İstanbullu Gelin 74. yeni bölümünde neler olacak?
Cuma akşamlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı, son bölümde neler oldu, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son detaylar...

Başrollerini Aslı Enver ile Özcan Deniz’in paylaştığı İstanbullu Gelin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Sorusu cevabını buldu. Son bölümde Okan’ın itirafı İpek’i şaşırtırken, Kıymet hırsla Boranlar’a saldırmaya devam eder. İşte detaylar…

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU

İpek ve Fikret’in boşanma davası ileri bir tarihe ertelenir. Faruk ve Süreyya, Fikret’in boşanma isteğini ve sebebini öğrenir. Süreyya’nın İpek ile Fikret ilişkisindeki duruşu ise Esma ile aralarında çatışmaya neden olacaktır.

Senem, Süreyya ve Dilara’nın kızlar gecesi Adem’in oğlu ile baş başa zaman geçirmesini sağlar. Kıymet’in Esma ile restleşme hamlesi ise beklediği gibi sonuçlanmaz. Tüm yaşananlar artık Okan’ın da bir adım atmasına sebep olur.

İSTANBULLU GELİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Faruk ve Süreyya ailelerini korumaya çalışırken birbirlerini ihmal ettiklerini fark ederler. Evlilik yıldönümü için hazırlanan Faruk kendini beklenmedik bir durumun içinde bulur. Dilara, Adem’in ona olan öfkesi karşısında giderek daha derinden etkilenmektedir. Adem, öfkesinin farkında hem bu duruma çözüm aramakta, hem de Güneş’le olan ilişkisini korumaya çalışmaktadır. Okan’ın itirafı İpek’i şaşırtırken, Kıymet hırsla Boranlar’a saldırmaya devam eder. Konağa bomba gibi düşen itiraf Fikret’i harekete geçirir.

İSTANBULLU GELİN YENİ BÖLÜMÜ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in oynadığı İstanbullu Gelin dizisi yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak.