Arda Turan'a ilk teklif: Gel takımın başına geç

Arda Turan'a ilk teklif: Gel takımın başına geç
Galatasaray'da futbol hayatı biten ve artık teknik direktörlük yapmak istediğini açıklayan Arda Turan'a ilk teklifi yapan kulüp ortaya çıktı

Galatasaray''la olan sözleşmesi biten ve artık futbolu bıraktığı belirtilen Arda Turan, teknik direktörlük yapmak istediğini açıklamıştı.

Arda Turan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Alttan bir takımı alıp, UEFA Kupası final yolculuğuna giden bir hikaye olsa ona hizmet etmek isterim ama onun dışında futbol oynayacağımı düşünmüyorum. Teknik direktör olmak istiyorum, iyi bir teknik direktör olacağımı düşünüyorum. Çalışıyorum ekibimi topluyorum. Kerem Yavaş var Şenol Güneş''in yardımcılığını yaptı.Emrah Karakovan var A Milli Takımın kaleci antrenörü. O isterse onu oradan alacağım. Rijkaard''ın yardımcılığını yapmış Carlos var. Atletico Madrid''den yardımcı antrenörlük yapmış Oscar var. Böyle bir ekiple hocalık yapmak istiyorum."

Bu açıklamanın ardından Arda Turan''a ilk teklifin geldiği ortaya çıktı.

TFF 2. Lig takımlarından İskenderunspor''un Arda Turan''a teklif yaptığı belirtildi. İskenderunspor Kulübü Başkanı Hakan Bolat, teklifi doğruladı ve "Arda Turan, Türk futbolu için bir değerdir. camiamızın kapısı sonuna kadar Arda Turan''a açıktır." dedi.

İlgili Haberler