İşte Eljif Elmas'ın talipleri ve bonservisi...

İşte Eljif Elmas'ın talipleri ve bonservisi...
Fenerbahçe'nin Makedon futbolcusu Eljif Elmas, Avrupa'nın dev kulüpleriyle birlikte anılıyordu. 19 yaşındaki yıldız ismin vatandaşı olan ve scout olarak görev yapan Igor Mitreski, Sarı Lacivertli oyuncunun taliplerini ve bonservis bedelini açıkladı.

Adı uzun bir süredir Avrupa'nın dev kulüpleriyle birlikte anılan Eljif Elmas hakkında vatandaşı ve eski futbolcu Igor Mitreski'den gündeme bomba gibi düşen bir açıklama geldi.

Scout olarak görev yapan Mitreski, Rusya'da yayım yapan ‘Sportbox’ adlı internet sitesine verdiği röportajda 19 yaşındaki yıldız ismin talipleri ve bonservis bedeliyle ilgili olarak şunları kaydetti:

“Bildiğim kadarıyla Eljif'i izleyenler arasında yalnızca Zenit St. Petersburg yok. Lokomotiv Moskova ve Spartak Moskova da onu yakından takip ediyor. Öte yandan Eljif'e Avrupa'dan da ciddi talipler var.”

“Milan, Atletico Madrid ve bazı İngiliz kulüplerinin ona olan ilgisini biliyorum. Hatta Real Madrid bile talipler arasındaymış gibi görünüyor. Ancak Eljif'in geleceği tamamı ile kulübü ve menajerinin elinde.”

“Bana gelen bilgi, Fenerbahçe'nin 20 milyon euro'dan fazla bir bonservis bedeli talep ettiği yönünde. Rusya'da böyle bir parayı yalnızca Zenit verebilir. Eğer Zenit, Fenerbahçe'nin talebini pazarlıksız kabul etmeye hazırsa Eljif'in yeni durağı Rusya olur.”

“Ona 1-2 yıl Rusya'da oynamasını ve ardından da Avrupa'da büyük bir kulübe gitmesini tavsiye ederim. Şu an onun için önemli olan, maç pratiği kazanmak. Öte yandan bence Spartak'a giderse kendisi açısından iyi olur.”