İşte Ercan Taner'in istifasının perde arkası

İşte Ercan Taner'in istifasının perde arkası
bEIN Sport'taki görevinden istifa eden ünlü spiker Ercan Taner'in, korona virüs salgını nedeniyle görevine devam etmek istemediği öğrenildi.

Ünlü spiker Ercan Taner, önceki gün Ajansspor canlı yayınında bEIN Sport'taki görevinden ayrıldığını duyurmuştu. Taner'in istifasına ilişkin detaylar da belli oldu. Buna göre, TFF Başkanı Nihat Özdemir, Türkiye'deki futbol liglerinin 12 Haziran'da başlatılacağını duyurmuştu. Özdemir'in bu açıklaması futbol kamuoyunu ikiye böldü. Bir taraf, liglerin başlamasını doğru bulurken, bir taraf ise liglerin başlatılmaması gerektiğini savunuyor. 

Spiker Ercan Taner de daha önce yaptığı açıklamada, ailesinden 2 kişinin korona virüse yakalandığını belirterek, "''Ailemden iki kişi korona virüs tedavisi gördü. Biri yoğun bakımda tedavi gördü. Ne çektiklerini biliyorum. Eşimin kronik rahatsızlığı var. Ne yapacağım yani, stattan stata koşup her riske girip maç mı anlatacağım? Tabii ki hayır''  demişti. 

CANLI YAYINDA AÇIKLADI

Ajansspor YouTube kanalında Ajansspor Haber Müdürü Kenan Başaran, gazeteci Hüseyin Özkök ve Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’la beraber katıldığı canlı yayında istifa ettiğini söyleyen Taner, ''Yayıncı kuruluşta bu konularla ilgili sorumlu arkadaşımızla konuştum. Onlara da artık olmayacağımı söyledim'' ifadelerini kullandı.