İstismarcı şeyh Fatih Nurullah'a görülmemiş kıyak!

İstismarcı şeyh Fatih Nurullah'a görülmemiş kıyak!
Türkiye'yi sarsan dergahta çocuğa yönelik cinsel istismar olayı gündemdeki yerini korurken, Uşşaki tarikatının lideri Fatih Nurullah hakkında yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. İstismarcı şeyhin derneğine belediyesinin AKP'de olduğu dönemde düşük değerle arsa verildiği ortaya çıktı.

Müridinin 12 yaşındaki kızına cinsel istismar suçlamasıyla tutuklanan ve kendisini ‘Uşşaki Tarikatı Lideri Fatih Nurullah’ olarak tanıtan Eyüp Fatih Şağban’la ilgili yeni detaylar çıkıyor.

Çankırı'nın yerel haber sitesi olan Sözcü18'de yer alan haberde, AKP'den 3 dönem Çankırı Belediye Başkanlığı yapan İrfan Dinç'in, son seçildiği 2014 seçimleri öncesi başta istismarcı şeyhin tarikatı olmak üzere şehir merkezinde ya da köylerinde konuşlanmış olan benzer tarikat ve cemaatlere belediyenin tüm imkanlarını seferber ettiği öne sürüldü.

KIYMETLİ ARSA DÜŞÜK FİYATLA TAHSİS VERİLMİŞ!

Haberde, AKP'li İrfan Dinç'in belediye başkanlığı döneminde istismarcı şeyhin Çankırı'daki müritleri tarafından oluşturulan Helvati Uşaki Hacı Murad-ı Veli Tasavvuf Yolu Derneği'ne bugün Recep Tayyip Erdoğan Parkı projesi içerisinde kalmış olan yaklaşık 2 dönümlük araziyi de değerinin altında verdiği iddiası yer aldı. 

irfan-dinc-sapik-seyh-usaki-tarikati-resim-kapak-resim-01299.jpg

AKP'li İrfan Dinç ve Fatih Nurullah

sapik-seyh-irfan-dinc-cankiri-toplu-resim-012.jpg

Fatih

'ın tutuklanmasından sonra İrfan Dinç'in sosyal medya hesabında yer alan bu fotoğrafları sildiği iddia edildi

 

 

İlgili Haberler