İYİ Parti Kayapınar İlçe Başkanlığı’ndan mevlide geniş katılım

İYİ Parti Kayapınar İlçe Başkanlığı’ndan mevlide geniş katılım
İYİ Parti Kayapınar İlçe Başkanı Mehmet Emin Ekin ve teşkilatının katılımıyla yaklaşık 100 araçlık konvoyla Terkan Bölgesi’nin ileri gelen ailelerinden Ahmet Tanrıkulu’nun ölüm yıldönümü mevlidine katılım sağladı.

Mehmet Emin EKİN - DİYARBAKIR / YENİÇAĞ

İYİ Parti Kayapınar İlçe Başkanı Mehmet Emin Ekin ve teşkilatının katılımıyla yaklaşık 100 araçlık konvoyla Terkan Bölgesi’nin ileri gelen ailelerinden Ahmet Tanrıkulu’nun ölüm yıldönümü mevlidine katılım sağladı. Bölge halkıyla bizzat görüşen İlçe Başkanı Mehmet Emin Ekin halkın sorunları hakkında bilgi aldı.

Tarım ve hayvancılıkla uğraşan bölge sakinleri, maliyet artırıcı unsurların olumsuz etkilerinden, çiftçilere verilen desteğin yetersiz oluşunu dile getirdi. İYİ Parti’den böyle bir ziyaretin yapılmasından çok memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar ,  “kaygı ve içinde” olduğunu belirtti.

 “Gençlerin içinde bulundukları işsizlik sorunuyla umutsuzlukları her geçen gün artmakta ve umutlarını Maalesef ki kaybediyorlar. Gençlerimizi bu umutsuzluktan bir an önce kurtarmalıyız” ifadelerini kullanan Başkan Mehmet Emin Ekin ise “Zorlu bir süreçten geçiyoruz cumhuriyetin eğitim anlayışından ve liyakatli yönetim anlayışından uzaklaştırılıyor. Temennimiz halkımızın tarım ve hayvancılık sorunlarının en kısa zamanda çözüme kavuşturulmasıdır” dedi.

“2018’den beri uygulanan Cumhurbaşkanlığı sistemiyle her şey bozuldu. Şeffaflıkta ve demokraside geriye gidiş başladı. Bu durumdan tüm Türkiye olumsuz şekilde etkilendi ve etkilenmeye devam etmekte. Ülkemizi içinde bulunduğumuz bu buhran döneminden en hızlı şekilde kurtarmalıyız. Parlementer sistemi geri getirerek demokrasiyi güçlendirmeli, vatandaşımızın güvendiği bir yapıya ulaştırmalıyız. Ekonomide yaşanan tüm sıkıntıları çözüme kavuşturmalıyız. İnanıyoruz ki gelecek seçimde halkımız iktidara gereken dersi verecektir” diye konuşan ilçe başkanı yapılan ziyaretin beklenenden çok  daha fazla yoğun ilgi gördüğünü ifade ederek bölge halkına teşekkürlerini iletti.

Başkan Ekin sözlerini “Sorunlarınızın bizzat takipçisi olmaya devam edeceğiz” diyerek sonlandırdı.