İYİ Parti teşkilatından İmamoğlu açıklaması!

İYİ Parti teşkilatından İmamoğlu açıklaması!
Yerel seçimlerde CHP ile yapılan güç birliği kapsamında iki partinin teşkilatlarıyla bir araya gelen İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, "Bu süreçte Sayın İmamoğlu’nun bizim de adayımız olduğu bilinciyle çalışacağız" dedi.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına devam eden İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, güç birliği kapsamında İYİ Parti ve CHP teşkilatlarıyla bir araya geldi.

Türkiye'nin sahip çıkılması gereken ortak değerleri olduğunu ve bu değerleri korumak için iki partinin bir araya geldiğini söyleyen Buğra Kavuncu, "Biz Türkiye’de erozyona uğrayan, sahip çıkılması gereken, ortak değerlerimiz için ORTAK akılda buluştuk.

*Hukukun üstünlüğü,
*Tam demokrasi,

*Özgür basın,

*Liyakat esaslı yönetim

*Ve tabii olmazsa olmazımız, Anayasamızın ilk dört maddesi.

Vazgeçmeyeceğimiz ve bizleri ortak paydada buluşturan değerlerimiz bunlar. Biz, İYİ Parti olarak da bu değerler üzerinde tereddüt yaşamayan, Anayasamızın ilk 4 maddesiyle hiçbir şekilde sorunu olmayan kişi, kurum, kuruluş ve partilerle memleket için bir araya gelmekte, birlikte çalışmakta, fikir alış verişinde bulunmakta milli bir fayda görmekteyiz" ifadelerini kullandı.

Yapılan güç birliğinin çok önemli olduğunu vurgulayan Buğra Kavuncu, "Çünkü; Ülke kaynaklarının doğru kullanımı, adil bir ihale sistemi, adil gelir dağılımı, insanca yaşanabilen, kent kültürü anlayışı ile yönetilen şehirler için, mevcut belediyecilik zihniyeti tamamen değişmelidir" dedi.

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu için çalışmalara katkılarda bulunacaklarını da belirten Kavuncu, "İYİ Parti il ve teşkilatlarımız olarak, bu süreçte Sayın İmamoğlu’nun bizim de adayımız olduğu bilinciyle çalışacağız" şeklinde konuştu.

Kavuncu'nun açıklamalarından satır başları şu şekilde: 

Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü. Özellikle doğruları söyleyen, yazan, anlatan ve bu nedenle işinden olan, çalışamayan ya da alternatif yollarla mesleğini icra etmeye çabalayan kıymetli gazetecilerimizin günü kutlu olsun.

31 Mart 2019’da yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerine doğru İstanbul’da kurduğumuz güç birliği olarak bugün burada birlikte olmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim.

Biz Türkiye’de erozyona uğrayan, sahip çıkılması gereken, ortak değerlerimiz için ORTAK akılda buluştuk.

*Hukukun üstünlüğü,

*Tam demokrasi,

*Özgür basın,

*Liyakat esaslı yönetim

*Ve tabii olmazsa olmazımız, Anayasamızın ilk dört maddesi.

Vazgeçmeyeceğimiz ve bizleri ortak paydada buluşturan değerlerimiz bunlar. Biz, İYİ Parti olarak da bu değerler üzerinde tereddüt yaşamayan, Anayasamızın ilk 4 maddesiyle hiçbir şekilde sorunu olmayan kişi, kurum, kuruluş ve partilerle memleket için bir araya gelmekte, birlikte çalışmakta, fikir alış verişinde bulunmakta milli bir fayda görmekteyiz.

31 Mart seçimlerine doğru Cumhuriyet Halk Partisi ile İstanbul ve ülke genelinde yaptığımız “güç birliğini” çok önemsiyoruz.

Çünkü;

*Ülke kaynaklarının doğru kullanımı,

*Adil bir ihale sistemi,

*Adil gelir dağılımı,

*İnsanca yaşanabilen, kent kültürü anlayışı ile yönetilen şehirler için, mevcut belediyecilik zihniyeti tamamen değişmelidir.

Belirtmek isterim ki;

Önceliğimiz Ülkemiz ve milletimiz’dir!

Siyaset ülkeye, millete hizmet etmenin en etkili yolu. Bizim tek derdimiz de ülke menfaati.

Hele ki yıllarca ortak değerlerimizi yaralayan bir zihniyetle mücadele ediyorsak,, meselelere partizan bir bakışla yaklaşmak ortak akIı kaybettirir!

Bu nedenle biz İYİ Parti il ve teşkilatlarımız olarak, bu süreçte Sayın İmamoğlu’nun bizim de adayımız olduğu bilinciyle çalışacağız.

Ne gerekiyorsa yapmak konusunda geri durmayız, üzerimize düşenin en iyisini yapmak için gece gündüz çalışırız. Bu konudaki samimiyetimiz açık ve nettir.

Şiarımız bellidir:

Mesele memleketse, gerisi teferruattır.

2019 baharında inşallah GÜNEŞ hepimizin yüzünü güldürecek.

İstanbul’un kıymetli sakinleri de hak ettikleri hizmete kavuşacak ve her kesimin huzurla, güvenle yaşayacağı bir yönetim anlayışı ile tanışmış olacak.

Hepinize saygılarımı, sevgilerimi sunuyor,

Sayın İmamoğlu’na da yanında olduğumuzu yineleyerek bir kez daha başarılar diliyorum.