İYİ Parti Uşak'ta Ömer Karakaş'ın katılımıyla istişare toplantısı

İYİ Parti Uşak'ta Ömer Karakaş'ın katılımıyla istişare toplantısı
İYİ Parti Uşak İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Şener Toköz'ün düzenlediği ve İYİ Partili Teşkilattan sorumlu Genel Başkan Danışmanı Ömer Karakaş’ın katılımıyla gerçekleştirilen istişare toplantısına İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle partililer hazır bulundu.

Hüseyin Demir - Uşak Yeniçağ

İYİ Parti Uşak İl Başkanı Toköz açıklamasında, "Spontane gelişen bu istişare toplantısında Sayın Ömer Karakaş beyi aramızda görmekten mutluluk duyuyorum. Ömer bey, il ve ilçelerdeki sorunları yerinde müşahede etmek için ilimize teşrif etmişlerdir. Her gün büyüyen üye sayımız kendisini çok memnun etmiştir. Tüm Türkiye’de olduğu gibi her geçen gün Uşak’ta da büyümekteyiz" ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Toköz’ün ardından konuşan Ömer Karakaş ise partililere seslendiği konuşmasında şunları söyledi:

"Kıymetli İYİ Partililer. Seçim arifesindeyiz. Biz de Genel Başkanımızın verdiği talimatla il il gezip teşkilatlarımızın sorunlarını dinlemeye geldik. Beni tanıyan veya tanımayanlar olabilir. Ben MHP kökenli olup Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş vefat etmeden önce 3 yıl, vefatı sonrası ise Sayın Bahçeli''nin 14 yıl toplamda 17 yıl özel kalem müdürlüğü yaptım. 700 civarında toplanan delege imzayla MHP''de yaptırılmayan seçimin arkasından MHP''den ayrıldık. Sayın Meral Akşener hanımefendiye birlikte İYİ Parti’yi kurduk. Genel Merkez Kurucular Kurulu üyesiyim ve Genel Başkanın danışman yardımcılarından biriyim. Her şerden bir hâyır olur derler ya, İYİ Parti kurulduktan sonra siyasete soluk getirdi. Tıkanmış siyasete bir yol açtı. Nefes almasını sağladı .Şu an yüzde 20bandını aşmış durumdayız. Milletin teveccühünü almaktayız. Milletin derdine çare olacak plan ve projelerle birlikte çözüm olacak parti İYİ Parti’dir."

İlgili Haberler