İYİ Parti'de büyük Konya buluşması

İYİ Parti'de büyük Konya buluşması
İYİ Parti Genel Merkezi topyekün Konyadaydı... Bașkanlık Divan Üyeleri, Milletvekilleri, Genel İdare ve Merkez Disiplin Kurulu üyeleri Konya İl Teşkilatının organizesinde Konya'nın 31 ilçesini kapsayan esnaf ve STK ziyaretleri  yaparak amacına uygun bir dizi faaliyetlerde bulundu.

Konya- Abdurrahman Kara

Heyet, tüm katılımcıların yer aldığı teşkilatla tanışma kahvaltısı ile programa başladı. Kahvaltı da konuşan İYİ Parti Siyasi İșler Bașkanı Cihan Paçacı

"Konya ilimizi bir kaç ay önce ziyaret edecektik, bugüne nasip oldu. İYİ Parti Konya da çok iyi durumda. Seçim ne zaman olursa olsun bunu göreceğiz. Devletimiz milletimiz büyük problemlerle karşı karşıya bu problemler seçimle son bulacaktır inșallah.. Bizim genel kadromuz bu problemleri çözecek kadrolardır. Şu ana kadar sahada olan tek partiyiz. Ancak çok çalışmamız lazım." dedi."
Konu ile ilgili konuşan İl Başkanı Gökhan TOZOĞLU " Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in takdirleri ile İstanbul’da başlayan Ankara ile devam eden İYİ Parti genel merkez yöneticilerimizin katılımlarıyla gerçekleşen milletimizle büyük buluşmamızın 3. Sünü bugün şehrimizde icra edeceğiz. 

Öncelikle bu soğuk  Ocak gününde içimizi ısıtan şehrimizi teşrif eden, tüm genel merkez yöneticilerimize İYİ Parti Konya il teşkilatımız adına ayrı ayrı teşekkür ediyor, hoşgeldiniz diyorum. 

Şunu belirtmekte fayda görüyorum ki şu anda aramızda bulunan genel merkez yöneticilerimiz olduğu gibi şehrimizin geniş bir alana yayılı olması sebebiyle direkt olarak ilçelerimizde programlarına başlayan yaklaşık 40 civarı genel merkez yöneticilerimiz ile milletvekillerimizin  de olduğunu memnuniyetle ifade ediyorum. 

Şehrimiz alan itibarıyla Türkiye’nin en geniş alanına sahip, ilçe sayısı itibarıyla İstanbul’dan sonra 31 ilçe ile en çok ilçeye sahip nüfus olarak ülkemizin 7. Büyük şehridir. 

31 Mart seçimlerinden sonra da AK Parti’nin elinde kalan Bursa’dan sonra en büyük ikinci şehirdir. 

Mevlana diyarı olan bu şehirde sizlerle beraber program icra edecek olmak bizim için büyük bir keyif ve aynı zamanda şereftir. 
Konya’yı kendileri için kale görenlere, Konyalının iradesini bugüne kadar hep garanti kabul edenlere, Konya’dan aldıkları oy ile övünenlere bugün İYİ Parti olarak aynı anda tüm ilçelerimizde gerçekleştirileceğimiz programlar ile çok önemli bir mesaj verileceği kanattindeyiz. 

Huzurlarınızda ifade etmek isterim ki, ülkemizin yükselen değeri olan İYİ Partimiz Konya’nın da yükselen değeridir. İYİ Parti milletimizin umudu, güveni ve cesaretinin simgesi olduğu gibi  Konyalı hemşehrilerimizin de umudu, güveni ve cesaretinin simgesidir. 

Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener aziz milletimizin gönlünde nasıl müstesna bir  yere sahipse   tereddütünüz olmasın ki Konyalı hemşehrilerimizin de gönlünde en müstesna yere  sahiptir. Bu nedenle İYİ Parti’nin iktidara yürüyüşünde Konyalı hemşehrilerimiz önemli bir destek ortaya koyarak gücümüze güç katacaktır. 

Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla topyekün verdiğimiz mücadele Allah’ın izni ve milletimizin iradesiyle İYİ Parti’nin iktidarıyla taçlanacak, genel başkanımız Sn. Meral Akşener’in başbakanlığı ile milletimize hizmet yolunda önemli bir aşama katedilmiş olacaktır. 

Hukukun, demokrasinin, özgürlüklerin, insan haklarının ayaklar altına alındığı, milletimizin ekonomik ve sosyal sorunlar altında ezildiği, gençlerimizin gelecek kaygısı yaşadığı, ebeveynlerinin yarına dair beklentilerinin kalmadığı bu olumsuz tablodan milletimizi biz kurtaracağız. 

Hiç şüphesiz ki gecenin en karanlık anı şafağın sökmeye en yakın olduğu andır. Aziz milletimizin tüm fertlerinin olduğu gibi bizler de Konya’da milletimizin iradesiyle ilk seçimde sökecek olan şafağa hazırlanıyoruz. 

Bu düşüncelerle her birinizi en içten saygı ve muhabbetlerimle selamlıyor, tüm misafirlerimize tekraren hoşgeldiniz diyorum. Sözlerimi ise şehrimizde medfun Mevlana hazretlerinin şu dizeleri ile tamamlamak istiyorum.  Her gün bir yerden göçmek ne iyi Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak, ne hoş! Dinle beraber gitti cancağızım, Ne kadar söz varsa düne ait

Şimdi yeni şeyler söylemek lazım." ifadesine yer verdi. Kahvaltı sonrası organize şekilde 31 ilçeye dağılan heyet vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Hava muhalefetinin olumsuzluğuna rağmen vatandaşın dertlerini dinleyen İYİ Parti heyetleri notlar alarak Ankara''ya döndü..