İYİ Parti'de kadın kolları olacak mı?

İYİ Parti'de kadın kolları olacak mı?
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Haluk Ulusoy, yaptığı açıklamada partide kadın kolları diye bir kolun olmayacağını açıkladı.

Meral Akşener liderliğinde kurulan İYİ Parti'de Kocaeli İl Başkanlığına atanan Haluk Ulusoy ilk açıklamasını yaptı. Günaydınkocaeli.com'un haberine göre Ulusoy, İYİ Parti ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İl başkanı olduğu andan itibaren hızlı bir şekilde çalışmalarına başladığını belirten Haluk Ulusoy "Bu partide her kesimden insana yer vereceğiz. Sanayici de olacak, esnafta, işçi de, memur da hatta ve hatta işi sadece siyaset olan insanda olacak. Ama kadın kolları diye ayrı bir kol olmayacak. Çünkü kadınlar çalışıp bizler yemeyeceğiz. Çalışmak isteyen herkes tek bir çatı altında çalışacak. Ayrım yapmayacağız" dedi.

ÇOK BÜYÜK İLGİ VAR

İYİ Parti'ye vatandaşların çok büyük iligisinin olduğunu söyleyen Ulusoy, sözlerine şöyle devam etti:

"İYİ Parti’ye çok büyük bir ilgi olduğunu biliyordum ama gerçekten bu kadarını beklemiyordum. İnanılmaz bir ilgi var. Görevimin ağır olduğunu, beklentilerin yüksek olduğunu biliyorum.

Ben elimden gelenin fazlasını yapacağım. İşim kolay değil ama bunun altından kalkacağız. Çok mutluyum. Bana güvenenleri de mahçup etmeyeceğim."