İYİ Parti'den HDP'ye çok sert cevap

İYİ Parti'den HDP'ye çok sert cevap
HDP’li Pervin Buldan’ın açıklamalarına çok sert teki gösteren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, “Bölücülük zehrinden arınmamış partilerle görüşme yapmamız mümkün değildir. Melun bir planı hayata geçirmek istiyorlar” dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, HDP Eş Başkanı Pervin Buldan’ın İYİ Parti’ye yönelik sözlerine cevap verdi.

Buldan’ın AKP ve MHP dışındaki tüm partilerle seçim işbirliği için görüştük sözlerine tepki gösteren Dervişoğlu, “Kendisini terör örgütlerinden soyutlamamış partililerle hangi amaçla olursa olsun hiçbir düzeyde görüşme yapması mümkün değildir. İYİ Parti’nin ittifakı yalnızca aziz Türk milletiyledir” ifadelerini kullandı.

Dervişoğlu’nun açıklamasının tamamı şöyle:

“HDP Eş Başkanı Pervin Buldan’ın AK Parti ve MHP dışındaki tüm partilerle seçim işbirliği için görüşmeler yaptıklarına dair açıklaması, tamamen farklı maksatlar içermektedir. Yaptıkları her siyasi hamle ve geliştirdikleri her yeni söylem, kendi içinde tuzaklar barındırmaktadır. “

‘MELUN BİR PLANI HAYATA GEÇİRMEK İSTİYORLAR’

“İktidar partisiyle ortaklık masasından kalkıp kalkmadıkları dahi henüz belli değilken, başka siyasi partileri şaibe altında bırakmaya kalkışmaları, masum bir çabadan ziyade, melun bir planı hayata geçirmek istediklerini ortaya koyuyor.

Herkes iyi bilmelidir ki, İYİ Parti’nin, henüz kendisini terör örgütlerinden soyutlayamamış ve siyasal bölücülük zehrinden arınmamış partilerle, hangi amaçla olursa olsun hiçbir düzeyde görüşme yapması mümkün değildir.

Ve yine herkes iyi bilmelidir ki, İYİ Parti’nin ittifakı, yalnızca aziz Türk Milleti’yledir.”