İYİ Partili Ahmet Çelik, Meral Akşener'in efsane sözlerini hatırlattı

İYİ Partili Ahmet Çelik, Meral Akşener'in efsane sözlerini hatırlattı
İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akşener, İYİ Parti iktidarında zenginliğin, asıl sahibinin yani milletin olacağını söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener, partisinin grup toplantısında Türkiye gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti iktidarında halkın zenginleştirileceğini belirten Akşener şunları söyledi:

“Biliyorum derman kalmadı ama artık bitiyor. Biliyorum geleceği geçtim bugünün derdindesiniz. Ama bilin ki az kaldı. İYİ Parti iktidarında bezirgân saltanatı bitecek, zenginlik asıl sahibinin yani milletin olacak. Eşi dostu zenginleştirmeye programlanmış zihinlerin devri artık bitti. Partili Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin bu ülkeye verecek hiçbir şeyi olmadığını herkes görüyor artık. Türkiye güçlü ve zengin bir ülke, Yeter ki doğru yönetilsin. İYİleştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’e geçince, Asalakların musluğu kesilecek, milletimiz zengin, mutlu ve huzurlu olacak. En karanlık günlerde ne diyordu Mustafa Kemal Atatürk, “Başarı, başaracağım diyenlerindir”