İYİ Partili Ahmet Çelik: "Zafer, Millet İttifakı'nın olacak"

İYİ Partili Ahmet Çelik: "Zafer, Millet İttifakı'nın olacak"
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, CHP ile oluşturdukları samimi dayanışma ve iş birliğinin Millet İttifakı'nı zafere taşıyacağını söyledi.

İki parti arasındaki gönül köprüsünün İYİ Parti'nin 24 Haziran 2018 seçimine girişinin engellenmek istendiği günlerde Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu tarafından kurulduğunu hatırlatan Ahmet Çelik, sosyal medya hesabı Twitter'dan şu mesajı paylaştı:

"Millet İttifakı, İYİ Parti-CHP teşkilatı ve seçmenlerine;

Hakkı olduğu halde, 24 Haziran 2018 seçimine girmesi haksız şekilde engellenmek istenen İYİ Parti, CHP'den 15 milletvekilinin katılımı ile TBMM'de grup kurarak tartışmasız şekilde seçime girme hakkı kazanmıştı. Böylelikle Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu iki parti arasındaki gönül ittifakının da temelini atmıştı.

24 Haziran seçimlerine de İYİ Parti-CHP-Saadet ve Demokrat Parti ittifak yaparak girdik.

31 Mart 2019 seçimlerine de İYİ Parti-CHP iş birliği ile giriyoruz.

Biz İYİ Parti teşkilatları ve seçmenleri, CHP'yle iş birliği çerçevesinde Millet İttifakı olarak CHP'nin gösterdiği adaylara en az kendi adayımız kadar sahip çıkıp oy vereceğiz. Aynı hassasiyeti CHP teşkilatları ve seçmenlerinin de göstereceğine eminiz. Bu samimi dayanışma ve işbirliğimiz 31 Mart'ta inşallah Millet İttifakı'nı zafere taşıyacaktır."

11-042.jpg

12-050.jpg