İYİ Partili Ahmet Çelik'ten Yeni Akit'e cevap

İYİ Partili Ahmet Çelik'ten Yeni Akit'e cevap
İktidara yakınlığı ile bilinen Yeni Akit Gazetesi, İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Yeniçağ Gazetesi imtiyaz sahibi Ahmet Çelik’in FOX TV’ye yaptığı ziyareti skandal bir şekilde hedef aldı.

Basın kuruluşlarına ziyaretlerini sürdüren İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik’in FOX TV’ye gerçekleştirdiği ziyareti Yeni Akit akıllara zarar bir şekilde hedef aldı.

Yeni Akit, haber dilinden tamamen uzak ifadelerle hem FOX TV’ye hem de Çelik’e yönelik akıllara durgunluk veren ithamlarda bulundu. Skandal manşet ve haberleriyle bilinen Yeni Akit, FOX TV’yi provokatif yayıncılıkla suçladı ve FETÖ’cü ilan etti.

İYİ Partili Çelik ise, Yeni Akit bu yaklaşımına sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Çelik yaptığı paylaşımında, “O gazete, Fox TV''ye fetöcü demiş. Oha!” dedi.

Ziyaretinde FOX TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk ile değerlendirmelerde bulunan Çelik, FOX TV’nin reytinglerde bir numara olmasın da kanalın güvenilirliğine dikkat çekmiş ve “FOX TV iddia edilenin aksine sadece muhalif kesimin değil, iktidar yanlısı vatandaşların da en çok izlediği bir kanaldır.” demişti.

İŞTE YENİ AKİT''İN SKANDAL MANŞETİ:

 

İlgili Haberler