İYİ Partili Aslan Twitter'dan paylaştı: “Bence geceden yatıya kalalım”

İYİ Partili Aslan Twitter'dan paylaştı: “Bence geceden yatıya kalalım”
Katıldığı bir televizyon programında, yeni havalimanına vatandaşların uçuş vaktinden üç saat önce gelmesini istediğini söyleyen THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’ya sosyal medyadan tepki yağdı.

CNN Türk’te ekrana gelen Hakan Çelik'le Hafta Sonu programına konuk olan THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, yeni havalimanına taşınma süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

6 Nisan saat 14'te uçuşların İstanbul Havalimanı'ndan başlayacağını ifade eden Aycı, “Havacılık tarihinin en büyük taşınmalarından biri olacak. Biz bu taşınmayı belgesel yapacağız” dedi.

“YOLA 1 SAAT DAHA ERKEN ÇIKIN”

Vatandaşları havalimanına erken gelmeleri konusunda uyaran Aycı, “Havalimanına erken gelin. Uluslararası uçuşlar için 3 saat önce gelin. Eskiden trafik alışkanlıkları belliydi, yolu ilk kez keşfedecekler, giriş çıkışları, otoparkları yeni görecekler. Her zaman yola çıktıklarından 1 saat daha erken çıkmalarını istiyorum” ifadelerini kullandı.

“ANKARA’YA OTOBÜSLE GİTMEK DAHA MANTIKLI”

bu açıklamaları sosyal medyada tepki çekti. İYİ Parti Kağıthane Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Aslan Twetter’dan, “Bence geceden yatıya kalalım 3 saat az” mesajını paylaştı. Aslan’ın bu mesajına, Twitter kullanıcılarının geneli “O zaman İstanbul’dan Ankara’ya otobüsle gitmek daha mantıklı” yorumunu yaptılar.