İYİ Partili Demir: "Devlet yönetmek ciddiyet ister"

İYİ Partili Demir: "Devlet yönetmek ciddiyet ister"
İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir günlerdir söndürülemeyen orman yangınları için adeta sessizliğini bozdu ve sert açıklamalarda bulundu.

Gökhan TUZLADAN-EDİRNE/YENİÇAĞ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yangın bölgesinde ki incelemeleri sırasında sarf ettiği sözlerin yankıları sürerken Edirne İYİ Parti İl Başkanı Ekrem Demir’de sert açıklamalar yaparak “Ormanlarımızı Yakan da, söndüremeyen de, fırsattan istifade etmek isteyen de ayağını denk alsın”dedi.

Ekrem Demir, "Yanan ormanlarımızın yerine kesinlikle betona müsaade etmeyeceğiz. Ülkenin birçok yerinde devam eden orman yangınları yüreğimizi yakıyor” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran ile telefon ile görüşerek alandan sıcak bilgiler aldığını ve bu bilgilerin genel merkez ile paylaşıldığını söyleyen İl Başkanı Ekrem Demir “yapmış olduğum telefon görüşmesinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek ile yapacakları toplantı sonucu ihtiyaç listesi belirlenecek, 81 il başkanımızla WhatsApp üzerinden bizlerle paylaşılacaktır. Tüm teşkilatlarımız gücü nispetinde katkı sağlayacaktır. An itibari ile hayvanların yem ihtiyacı noktasında sıkıntı çektiğini öğrendik. Biz de Edirne İl Başkanlığı olarak yangında şehit düşen genç kardeşimizin ismini verdiğimiz “Şehit Şahin Akdemir” yardım tırına yüklemeye başlayacağımız saman balyalarını, İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanlığımıza teslim etmek üzere harekete geçtik. Yangın bölgelerinde zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletip gece gündüz çalışan tüm vatandaşlarımızdan Allah razı olsun diyoruz ”dedi.

İlgili Haberler