İYİ Partili Ensarioğlu'dan sert tepki...

İYİ Partili Ensarioğlu'dan sert tepki...
İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı görevine getirilen Salim Ensarioğlu, göreve geldiği andan itibaren eski konuşmalarının “Bir yerden düğmeye basılmış gibi” günde getirilmeye başladığını ifade etti.

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Mehmet Salim Ensarioğlu, geçtiğimiz günlerde ulusal bir kanalda yayınlanan tartışma programında 2013 yılında yaptığı açıklamaların tekrar gündeme getirilmesine ilişkin yazılı bir açıklamada bulundu.

Yaptığı açıklamanın çarpıtılarak sistemli bir şekilde şahsı üzerinden İYİ Parti’nin yıpratılmaya çalışıldığını ifade eden Ensarioğlu, söz konusu programı arayarak tartışmalara cevap vermek istediğini ancak moderatörün kendisini programa bağlamadığını ve yayınlanması için bıraktığı mesajın gündeme getirilmediğini dile getirdi.

Açıklamasında, Abdullah Öcalan’ın mektubunun iktidar eliyle canlı yayınlarda okutulduğunu hatırlatan Salim Ensarioğlu, “Ben de Kandil değil de Abdullah Öcalan çağrıda bulunursa kitlelerin üzerinde daha etkili olur demişim. Ben söyleyince mi bir sorun oluyor” dedi.

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Ensaioğlu’nun, açıklamaları şu şekilde: