İYİ Partili İsmail Ok'tan Adnan Tanrıverdi'ye tepki

İYİ Partili İsmail Ok'tan Adnan Tanrıverdi'ye tepki
Geçtiğimiz hafta yaptığı 'Mehdi' çıkışıyla gündeme gelen SADAT'ın kurucusu Adnan Tanrıverdi'ye, İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Ok'tan tepki geldi. Ok, Tanrıverdi’yi "FETÖ zihniyeti gibi olmakla" suçladı.

SADAT'ın kurucusu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın askeri başdanışmanı Adnan Tanrıverdi'nin 'Mehdi' çıkışının yankıları gelmeye devam ediyor.

Tanrıverdi'nin açıklamalarına tepki gösteren İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Adnan Tanrıverdi'nin FETÖ ile aynı zihniyette olduğunu ifade ederken, o zihniyetin 15 Temmuz'da vatandaşların canına kast ettiğini hatırlattı.

"MÜBAREK ÜLKEMİZ BU MECZUPLARA MI KALDI"

"Bu zihniyetin ve fikirlerin bu ülkeye neler getirdiğini en son 15 Temmuz akşamı gördük" diyen İsmail Ok, sözlerine şöyle devam etti:

"Meczup Emekli General, SADAT'ın kurucusu ve Partili Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan'ın danışmanı. Maalesef Saray'da yapılan çok gizli Milli güvenlik toplantılarında en başta yer alanlardan. Biz Mehdi olayının 15 Temmuz hain FETÖ kalkışması sonunda Türk Milletinin ve Devletimizin gündeminden çıktığını sanıyorduk.

Ama maalesef aynı sapkın zihniyet Saraya hem de danışman olarak atanmış. Bu meczubun tek marifetinin Türk düşmanlığı olduğunu zannediyorduk ama yanılmışız. Şehit ve Gazilerimizin emaneti olan mübarek ülkemiz bu meczuplara mı kaldı.

Milli Güvenlik toplantılarında yer alan bu meczup aynı zamanda Libya'ya gönderilecek askeri birliği yönlendirecek olan ekibin içerisinde olduğu söyleniyor. Utanç verici bir olay."

İlgili Haberler