İYİ Parti'ye 15 bin kilometre uzaktan katılım

İYİ Parti'ye 15 bin kilometre uzaktan katılım
İYİ Parti teşkilatlanma ve üye kayıt çalışmalarını yurtiçinde yoğun bir şekilde devam ettirirken, yurtdışında yaşayan Türklerin de ilgisini çekmeye devam ediyor.

Yurtdışındaki gurbetçi vatandaşlarımıza yönelik yapılan çalışmalar neticesinde İYİ Parti''ye farklı ülkelerde yaşayan Türklerden destek ve katılım artıyor.

İYİ Parti''nin kuruluşunda yer alan ve İYİ Parti Genel Merkez Uluslararası Politikalar Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Avustralya''nın en ünlü mobilya markalarından birisinin sahibi olan Mehmet Ali Karamemiş''in ardından şimdi de Avustralya''nın en tanınmış tekstil markalarından birisinin sahibi olan İbrahim Şahin de İYİ Parti''ye katılan isimler arasında yer aldı.

İYİ Parti Diaspora ve Lobiden Sorumlu Uluslararası Politikalar Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Karamemiş''in girişimleri sonucu İYİ Parti''ye katılan Australian Turkish Business & Industry Başkanı İbrahim Şahin, Avustralya''da ve Çin''de istihdam ettiği yüzlerce Türk ve yabancı uyruklu personelin yanı sıra, Türkiye''den satın aldığı yüksek cirolu ürünler ile Türkiye ihracatına da önemli katkılar sağlıyor.

Türkiye Cumhuriyeti 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından devlet nişanının takdim edildiği İbrahim Şahin, Avustralya''da iş dünyasının ve Türklerin tanınmış isimleri arasında yer alıyor.

Yaklaşık bir aydır Avustralya''da temaslarını sürdüren İYİ Parti Genel Merkez Uluslararası Politikalar Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Karamemiş, Ramazan Bayramı''nın 3. günü döneceği Türkiye''ye İYİ Parti adına olumlu haberlerle geliyor.

Ramazan ayını iyi değerlendiren Karamemiş düzenlemiş olduğu İYİ Parti Avustralya iftarıyla da Türk iş insanlarını ve ailelerini bir araya getirdi. Gerek iş dünyasındaki, gerekse toplumun farklı kesimlerindeki Türklerle görüşmelerde bulunan Karamemiş''in çağrısına kayıtsız kalmayan isimlerden Avustralya''nın tekstil devi Sleepcraft''ın CEO’su İbrahim Şahin, Karamemiş''in yaptığı çalışmaların Avustralya''da İYİ Parti''ye ve Genel Başkan Meral Akşener''e desteği arttırdığını ifade ederek, İYİ Parti''ye katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Girişimleri ve etkin iletişimi için Karamemiş''e teşekkür eden İbrahim Şahin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener''e selamlarını iletti.