İYİ'ler yerel seçimler için meydana çıkıyor

İYİ'ler yerel seçimler için meydana çıkıyor
İYİ Parti yerel seçim hazırlıkları için meydanlara iniyor. Seçim çalışmalarına Genel Merkez'de gerçekleştirilecek basın toplantısının ardından başlanacağı bildirildi.

İYİ Parti Hukuk Seçim ve İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen, Ankara'daki Genel Merkez'de yapılan toplantıda, "Avukat, akademisyen, gazeteci gibi birçok meslek dalından uzmanın oluşturduğu 3 ayrı komisyon ile yerel seçimler için çalışmaya başladık" dedi.

İYİ Parti'nin kurulduktan 8 ay sonra, birçok engellemeye karşın seçimlerde aldığı yüzde 10 oy oranının büyük bir başarı olduğunu belirten Seymen, seçmenin partilerine güvendiğini ve beklentilerinin yüksek olduğunu söyledi.

"Bize düşen 5 milyon oyu daha da yukarılara çıkarmak bir başka ifadeyle iktidar olmak için çalışmaktır" diyen Hasan Seymen, şunları söyledi:

"Önümüzdeki yerel seçimler bizim için bir dönüm noktası olacaktır. Ülkemizin içinde bulunduğu konjonktür gereği hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız. Bu dönemde sorumluluk üstlenmek tarihsel bir görevdir. Hukuk, Seçim İşleri, İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak bu tarihi sorumluluk anlayışı ile partimizi iktidara taşıyacak kadroyu kurduk. Başarının ancak bir ekip ve azimli kadro ile geleceğinin bilinciyle bu önemli seçime hazırlanıyoruz. Kurduğumuz komisyonlar ekip ruhu ile hareket ederek stratejimizi ve çalışma yöntemimizi belirleyecek. Bilimin, aklın, sağduyunun öne çıkacağı, toplumsal taleplerin somut verilerle ortaya konulacağı bir çalışma yürüteceğiz. Bunun için ortak bir akılla, zaman kaybetmeden işe koyulduk."

GENEL MERKEZ'DEN UĞURLANACAKLAR

Öte yandan yerel seçim çalışmalarının İYİ Parti Genel Merkezi'nde yapılacak basın toplantısının ardından başlayacağı, Genel Başkan Yardımcıları'yla birlikte Milletvekillerinin de yer aldığı heyetlerin çalışma bölgelerine uğurlanacağı bildirildi.

Basın toplantısının 17 Eylül Pazartesi (yarın) saat 11:15'te yapılacağı duyuruldu.