Thor Saevarsson ve Dilan Çiçek Deniz'in düğünü iptal oldu

Thor Saevarsson ve Dilan Çiçek Deniz'in düğünü iptal oldu
Geçen yazdan beri İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile aşk yaşayan Dilan Çiçek Deniz, aralık ayında sevgilisinden evlenme teklifi almıştı. İkilinin ne zaman evlenecekleri merak edilirken düğünün iptal olduğu ortaya çıktı.

Dilan Çiçek Deniz, üç çocuk babası olan İzlandalı reklam yönetmeni sevgilisi Thor Saevarsson’la yaz başında aşk yaşamaya başlamıştı. Thor Saevarsson nihayet geçen ay boşandı. Önceki akşam da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde Dilan Çiçek Deniz’e büyük bir jest yaptı.

Saevarsson daha önce reklam filmi çektiği köprünün yayalara açık olduğunu sandığı için Deniz ile seyir halinde oldukları aracı birden durdurdu. Sevgilisini dışarı davet edip evlenme teklif etti. “Evet” cevabını alınca da 230 bin TL’lik yüzüğü parmağına taktı.

Çift bu mutluluğu yaşarken Dilan Çiçek Deniz, Saevarsson’a köprünün yayalara yasak olduğunu açıklamaya çalıştı. O sırada polisler geldi. Bunun üzerine aşıklar panik yaşadı. Aceleyle araçlarına binerek uzaklaştı.

Tüm bunların ardından Thor Saevarsson ve Dilan Çiçek Deniz, yaz sonu evlenme kararı almışlardı. Düğün, Dilan Çiçek Deniz’in işleri yüzünden iptal oldu.

Çift önceki gün soluğu Bodrum’da aldı. Dilan Çiçek Deniz, İstanbul’a döner dönmez yeni dizisinin çekimlerine başlayacak.

İlgili Haberler