İzmir'de annesini yaralayıp, aşığını öldürdü

İzmir'de annesini yaralayıp, aşığını öldürdü
İzmir'in Aliağa ilçesinde Ç.B.'nin annesini yaralayıp, 2 kişiyi öldürdüğü o anlar bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

İzmir'de annesini yaralayıp, aşığını öldürdü

DHA''nın haberine göre, Aliağa’da dün saat 13.00 sıralarında Ç.B. amcası O.B. ile birlikte annesinin çalıştığı Kültür Mahallesi Onat Kutlar Sokak''taki pide restoranına geldi. Burada Ç.B. ve O.B. ile annesi A.Ç. ve iş yerinde bulunan onun erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen Behçet M. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Ç.B., annesi A.Ç.’yi bıçakla yaraladıktan sonra Behçet M.''ye tabancasıyla ateş etti. Ç.B., kanlar içerisinde iş yerinden kaçan A.Ç.’nin peşinden gitti. Ç.B., markete sığınmak isteyen annesi A.Ç. ile kendisini engellemek isteyen market sahibi Hasan Türk’ü silahla vurduktan sonra amcasıyla birlikte kaçtı.

Behçet M. ve market sahibi Hasan Türk olay yerlerinde hayatını kaybederken, ağır yaralı A.Ç. ise ilk müdahalesinin ardından Aliağa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Polis, yaptığı çalışmayla Ç.B. ve amcası O.B.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Öte yandan olay anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde kaçan A.Ç.''nin peşinden koşan Ç.B.nin ateş etmesi sonucu yere yığılanlar görüldü.