İzmir'de dev yangın: Saat kulesinden bile görünüyor!

İzmir'de dev yangın: Saat kulesinden bile görünüyor!
İzmir'de şehir merkezine çok yakın bir bölgede; Balçova sırtlarında orman yangını çıktı. Yangına hem Orman Bölge Müdürlüğü hem de İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri müdahale ediyor...

Balçova Teleferik üstündeki ormanlık bölgede, bugün saat 16.00 sıralarında orman yangını çıktı. Yangın bölgesine 2 helikopter ve 5 arazöz sevk edildi. Havadan ve karadan müdahale edilen yangında söndürme çalışması sürüyor.

Yangına ilişkin sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer “Balçova sırtlarında başlayan orman yangınına Orman Bölge Müdürlüğü ekipleriyle birlikte bizim ekiplerimiz de müdahale ediyor. Dileğimiz ve çabamız yangının daha fazla büyümeden söndürülmesi. Ne olur ormanlarımızı gözümüz gibi koruyalım. Geleceğimiz kararmasın” ifadelerini kullandı.

eelcewsx0aeofx.jpg

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da, yangından görüntü paylaştı “İzmir’de canımız ciğerlerimiz yanıyor. Umarım zararın boyutu artmadan yangın söndürülür. Doğaya kıyanlara, yakanlara, yok etmeye çalışanlara lanet olsun. Canım İzmir geçmiş olsun.” diye yazdı.

izmirde-orman-yangini-ek-fotograflar-6929-dhaphoto4.jpgizmirde-orman-yangini-1347-dhaphoto2.jpgizmirde-orman-yangini-ek-fotograflar-6929-dhaphoto2.jpg

izmirde-orman-yangini-ek-fotograflar-7862-dhaphoto1.jpgizmirde-orman-yangini-ek-fotograflar-7862-dhaphoto2.jpg

Ayrıntılar geliyor...