Japonya'da ölen kocasının cesediyle 25 gün yaşadı. Bir ziyaretle her şey ortaya çıktı

Japonya'da ölen kocasının cesediyle 25 gün yaşadı. Bir ziyaretle her şey ortaya çıktı
Japonya’nın başkenti Tokyo’da adı açıklanmayan bir kadın, hayatını kaybeden eşinin cesedini 25 gün yaşadığı evde sakladı. Çiftin kızlarının evi ziyaret etmesi sonucu ortaya çıkan olay üzerine yaşlı kadın tutuklandı. Yaşlı kadın ifadesinde, tabuta sığmayacağını düşündüğü için cenazeyi evde tuttuğunu açıkladı. Olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.

NTV’de yer alan habere göre, Japonya''da bir kadın ölen tabuta sığmayacağını düşündüğü için kocasının cenazesini evde tuttuğunu söyledi.

KIZI ZİYARET EDİNCE ORTAYA ÇIKTI

Başkent Tokyo''da adı açıklanmayan bir kadın, hayatını kaybeden eşinin cansız bedenini evinin oturma odasında bıraktı. Çiftin kızlarının evi ziyaret etmesi sonucu ortaya çıkan olay üzerine yaşlı kadın tutuklandı.

TABUTA SIĞMAYACAĞINI DÜŞÜNMÜŞ

Polise verdiği ifadede bir sabah kocasını evde ölü bulduğunu söyleyen kadın kocasının tabuta sığmayacağını düşündüğü için cansız bedenini oturma odasında bıraktığını söyledi.

Yapılan ön incelemeye göre adamın 27 Şubat-23 Mart arasında hayatını kaybettiğinin tahmin edildiği açıklandı. Olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.