Johnny Depp'in avukatıyla aşk yaşadığı iddia ediliyordu! Camille Vasquez sevgilisiyle görüntülendi!

Johnny Depp'in avukatıyla aşk yaşadığı iddia ediliyordu! Camille Vasquez sevgilisiyle görüntülendi!
Johnny Depp’in eski eşi Amber Heard’e açtığı davada ABD’li avukat Camille Vasquez ile Depp’in yakınlığı dedikodulara neden olmuştu. Tüm bu dedikodu ve iddiaların ardından Avukat Camille Vasquez sevgilisiyle görüntülendi.

Johnny Depp''in 2011 yılında birlikte rol aldıkları ''The Rum Diary'' filminin setinde aşk yaşamaya başladığı ve 2015''te dünyaevine girerek, 2017''de olayı bir şekilde boşandığı Amber Heard ile birbirlerine karşı açtıkları milyon dolarlık davalarda geçtiğimiz Çarşamba günü karara varıldı. Oy birliğiyle alınan kararda yedi kişiden oluşan jüri, Heard''ün eski eşi Depp''e iftira attığına karar verdi. Ayrıca jüri üyeleri, Heard''ün evliliğine ilişkin beyanlarına inanmadı ve iddialarının sadece Depp değil, başkaca insanları da lekelediğine karar vererek; aktrisin "kötü niyetle" hareket ettiğine hükmetti. Kararın açıklanacağı gün, mahkeme salonu dışında bekleyen ünlü yıldızın hayranları "Seni seviyoruz Johnny!" diye bağırarak tezahüratlarda bulundu.

TAZMİNAT ÖDEYECEK 

Amber Heard''ün, aktöre karşı açtığı iftira davasını kaybettikten sonra, 10 milyon dolar cezai tazminata ek olarak, Depp''in zararlarını karşılamak için de ekstra 5 milyon dolar telafi edici tazminat ödemesi gerektiğine karar verildi; ancak sonrasında bu rakam 5 milyondan Virgina eyaletinin bu tür tazminatlar için sınırı olan 350 bine düşürüldü. Jüri ayrıca, Herad''ün de Johnny Depp''in avukatı üzerinden iftiraya uğradığına ilişkin suçlamalarından birini kabul ederek, Depp''in aktrise 2 milyon dolar tazminat ödemesine karar verdi.

EN ÇOK KONUŞULAN İSİMLERDEN BİRİ 

37 yaşındaki Camille Vasquez ise, Depp''in eski eşi Amber Heard''a açtığı davayı kazanmasına yardım eden avukatlarından biri olarak, herkesin bildiği ve Hollywood''da en çok konuşulan isimlerden biri haline geldi. ABD''nin Virginia Eyaleti''nde 11 Nisan''da başlayan dava sona ermeden önce, Depp ile Vasquez’in mahkeme salonunda birbirlerinin ellerini tutması, sarılmaları ve çok yakın bir şekilde sohbet etmeleri kameralara yansıdı. Aktörün hayranları da sosyal medyada Depp ile Vasquez’in birbirlerine yakıştıklarını söyledikleri yüzlerce yorum paylaştı.

''SÖYLENTİLER ASILSIZ'' 

Vasquez''in adliyeden çıkarken, gazetecilerin aktör ile ilişki yaşayıp yaşamadıklarını sorması üzerine herhangi bir yorum yapmayıp sadece gülümseyerek saçını savurması ve hayran kalabalığına el sallaması da aşk iddiasını güçlendirdi.

Ancak Depp ve Vasquez bu iddiaların hiçbirini kabul etmedi. Hatta Depp''e yakın kaynaklar, söylentilerin asılsız olduğunu söyledi. Depp''in hukuk ekibinden biri, tüm ekibin aktör ile dost olduğunu, ilişkilerinin profesyonel ilişkiden çok gerçekten arkadaş ilişkisine büründüğünü ve Vasquez''in Johnny Depp''le çıkmadığını söyledi.

ERKEK ARKADAŞIYLA GÖRÜNTÜLENDİ 

Tüm bunların ardından Vasquez''in 38 İngiliz erkek arkadaşı Edward Owen ile birlikte Virginia''daki Ritz-Carlton otelinde görüntülenmesi, bu iddiaları kesin bir şekilde yalanlamış oldu.


Çift, havaalanına giderken fotoğrafçılar ve hayranlar tarafından ilgiyle karşılandı. Owen, hayranlarla fotoğraf çekilirken neşeli görünüyordu. Muhabirler, ikiliye birkaç soru sormaya çalıştılar, ancak avukat sessiz kalarak aracına bindi.

İlgili Haberler