Jose Mourinho Mesut Özil'e mesaj gönderdi

Jose Mourinho Mesut Özil'e mesaj gönderdi
Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Mesut Özil, Twitter'dan takipçilesinin, Yıldız futbolcu, kendisine gelen 'Arsenal ile kontratın bitiyor. Sadece Tottenham'dan teklif alsaydın... Futbolu mı bırakırdın, Tottenham'a mı imza atardın?' soruya 'Kolay soru, futbolu bırakırdım' diye cevap verdi. Bunun üzerine Tottenham teknik direktörü Jose Mourinho'dan gelen sözler olay oldu.

Fenerbahçe'ye transfer olmak için gün sayan Mesut Özil'in dün gece sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği soru-cevap etkinliğindeki Tottenham cevabı, İngiltere'de gündem oldu.

Bir takipçisinin sorusu üzerine Tottenham'da oynamaktansa futbolu bırakabileceğini söyleyen Mesut Özil'e yanıt Jose Mourinho'dan geldi.

Bir takipçisinin, Mesut Özil'e ''Şu an tek bir kontrat teklifi alsanız ve bu kulüp Tottenham olsa kabul eder misiniz? Yoksa futbolu mu bırakırsınız?'' sorusunu yöneltti. Özil ise ''Kolay soru. Emeklilik!'' şeklinde yanıt verdi.

Basın toplantısında bir gazeteci konuyla ilgili Tottenham Menajeri Jose Mourinho'ya soru yöneltti. Bu yanıta Jose Mourinho'dan yanıt gecikmedi. Özil'e cevap veren Mou, ''Onu Tottenham'ın istediğini kim ona söyledi? Onu isteyen kim?'' diye konuştu.

Muhabirin ikinci olarak sorduğu "Hiç mi şansı yok" sorusuna Portekizli teknik adam ifadesiz kaldı ve cevap vermedi.

Jose Mourinho ile Mesut Özil, Real Madrid'de birlikte çalışmışlardı.

İlgili Haberler