Kaan Yıldırım kim. Kaan Yıldırım kaç yaşında. Kaan Yıldırım ve Hadise evleniyor mu

Kaan Yıldırım kim. Kaan Yıldırım kaç yaşında. Kaan Yıldırım ve Hadise evleniyor mu
Şarkıcı Hadise ile aşk yaşamasıyla sık sık gündeme gelen Kaan Yıldırım, sevilen dizi Hekimoğlu’nda yer alıyor. Peki, Kaan Yıldırım kim? Kaan Yıldırım kaç yaşında? Kaan Yıldırım ve Hadise evleniyor mu? İşte detaylar…

Hadise ve Kaan Yıldırım çifti kısa bir ayrılık yaşadıktan sonra tekrar ilişkilerine devam ettiler. Çiftin evleneceği söylemleri birçok kez konuşuldu. Ünlü çift önümüzdeki yaz, nikah masasına oturacak. Diğer yandan, aynı eve taşınma hazırlıklarına başlayan Hadise ve Kaan Yıldırım çifti, bu konuda bir adım daha attı. Yakışıklı oyuncunun annesi Seyhan Yıldırım, Kaan Yıldırım’a ait olan Beykoz Konakları’ndaki evin kiracısını arayarak kontratı yenilemeyeceklerini söyledi, “Oğlum evleniyor, eve o taşınacak” dediği öğrenildi.

KAAN YILDIRIM KİM?

Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 yılında Türkiye''nin İstanbul şehrinde dünyaya geldi. İngiltere Londra Brunel Üniversitesi pazarlama bölümünden mezun oldu. Başkent İletişim Bilimleri Akademisi''nde oyunculuk eğitimi aldı.

Kaan Yıldırım, oyunculuk kariyerine Kayıp dizisinde Kadir karakterini canlandırarak başladı. Ancak Yıldırım, asıl çıkışını başrollerinde Uğur Polat, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu''nun oynadığı ''Ulan İstanbul'' adlı dizisiyle yaptı.

Kaan Yıldırım, 2015 yılında ise başrollerini Ezgi Eyüboğlu ile üstlendiği bir yaz dizisi olan Adı Mutluluk dizisinde Batu Değirmenci karakterini canlandırdı.

KAAN YILDIRIM''IN ESKİ EŞİ KİM?

14 Mayıs 2016 yılında Ezgi Eyüboğlu ile Esma Sultan Yalısı''nda evlendi. Çift 26 Haziran 2019 tarihinde boşandılar.

İlgili Haberler