Kaan Yıldırım kimdir? Hadise ile ayrıldılar mı?

Kaan Yıldırım kimdir? Hadise ile ayrıldılar mı?
Yılın aşkına imza atan şarkıcı Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım magazin gündeminden düşmeyen çiftlerimizin arasında yer almaktadır. Hadise ve Kaan Yıldırım hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Çiftin evleri ayrıldıktan sonra ilişkilerine de son verdiği öne sürüldü.

Magazin gündeminde şok etkisi yaratan son dakika ayrılık haberinin ardından şarkıcı Hadise'den yeni paylaşım geldi. Şarkıcı Hadise ile oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım'ın ayrıldığı haberleri sosyal medyada da gündem oldu. Peki Kaan Yıldırım kimdir? İşte detaylar...

KAAN YILDIRIM KİMDİR?

Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 yılında Türkiye'nin İstanbul şehrinde doğdu. İngiltere Londra Brunel Üniversitesi pazarlama bölümünden mezun oldu. Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı.Oyunculuk kariyerine Kayıp dizisinde Kadir karakterini canlandırarak başladı. Ancak Yıldırım, asıl çıkışını başrollerinde Uğur Polat, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu'nun oynadığı 'Ulan İstanbul' adlı dizisiyle yaptı. 2015 yılında ise başrollerini Ezgi Eyüboğlu ile üstlendiği bir yaz dizisi olan Adı Mutluluk dizisinde Batu Değirmenci karakterini canlandırdı.

Ayrılık iddiaları gündemdeyken Hadise, Instagram hesabından annesi ile birlikte olan fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

ANNEMİ ÖZLEDİM 

Ayrılık haberleriyle gündemde olan Hadise'den yeni paylaşım geldi. Annesi Gülnihal Açıkgöz ile çekildiği bu fotoğrafı paylaşan Hadise altına, 'annemi özledim' notunu düştü.

5fc727150f254420ccc0934c.jpg

Korona virüs salgını nedeniyle Hadise ve annesi uzun zamandır görüşemiyor. Gülnihal Açıkgöz, vatandaşı olduğu Belçika'da yaşıyor.