Kadıköy Plak Günleri için geri sayım başladı

Kadıköy Plak Günleri için geri sayım başladı
Kadıköy Plak Günlerinin dördüncüsü 7 Eylül Cumartesi günü Moda'da başlıyor. Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonun bu yılki onur konuğunun ise Cahit Berkay olduğu açıklandı.

Kadıköy Belediyesinin bu yıl 4'üncüsünü düzenlediği Kadıköy Plak Günleri, 7 EylülCumartesi günü Moda'da başlıyor. İki gün sürecek Kadıköy Plak Günleri'nin bu yılki onur konuğu analog müziğin önemli temsilcilerinden biri olan Cahit Berkay olacak.

Kadıköy'ün ve İstanbul'un müzik kültürünü, müziğin hafızasını açığa çıkartmak, plakseverleri bir araya getirmek amacıyla düzenlenen Kadıköy Plak Günleri, 7-8 Eylül tarihlerinde Moda'daki Kadıköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştirilecek. Etkinlikte başta Kadıköy'ün olmak üzere İstanbul'un önemli plakçılarının stantları yer alacak. Plak koleksiyoncularının ve plak müdavimlerinin buluşacağı etkinlikte, söyleşi ve plak okuma etkinlikleri katılımcılara yeni pencereler açacak. Plak kültürüne katkı sunmak hedefiyle gerçekleştirilen festivalde, zamanın ruhuna uygun olarak alanda yer alan klasik araç da atmosfere renk katacak.

ONUR KONUĞU CAHİT BERKAY

Plak Günleri'nin bu yılki onur konuğu Moğollar grubunun efsane ismi Cahit Berkay olacak. Cahit Berkay, 8 Eylül Pazar saat 18.00'de "Cahit Berkay ile Analog Anılar" adlı bir söyleşi gerçekleştirecek.