Ben Süpermen'im diyerek müşterilerin masalarına atladı. Almanya bizi kıskanıyor diyene inanıyorsunuz da bu adama niye gülüyorsunuz?

Ben Süpermen'im diyerek müşterilerin masalarına atladı. Almanya bizi kıskanıyor diyene inanıyorsunuz da bu adama niye gülüyorsunuz?
Kadıköy’de bir vatandaş 'Ben Superman’im’ diyerek bir kafede oturan müşterilerin masalarına atladı. Olayın ardından şahıs olay yerinden kaçtı.

Kadıköy’deki bir eğlence mekanında iddiaya göre, müşterilerin mekanda yoğun olduğu esnada sokak üzerinden koşarak gelen bir şahıs, ‘Ben Superman’im’ diye bağırarak müşterilerin oturduğu masanın üzerine atladı.

Masada oturan müşterilerle birlikte yere düşen şahıs bir süre yerden kalkamadı.

Şahıs daha sonra hemen ayağa kalkarak uzaklaştı. Yaşanan ilginç anlar sosyal medyada gündem oldu.

“ALMANYA BİZİ KISKANIYOR”

İngiltere’deki tedarik krizini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Amerika''nın, İngiltere''nin halini görüyorsunuz değil mi? Benzin yok benzin. Almanya''da kuyruklar, Fransa''da kuyruklar, yiyeceklerini bulamıyorlar, Türkiye''de böyle bir sorun yok” demiş ve “Batı bizi kıskanıyor” açıklamalarında bulunmuştu.

Daha sonra ise AKP’ye yakın isimler “Almanya bizi kıskanıyor “ açıklamaları yapmıştı. Belli bir kesimin bu fikre inanırken “Ben Supermen’im” diyerek müşterilerin oturduğu masaların üzerine atlayan şahısa kimsenin inanması ve gülmesi gündem oldu.