Kadın 48. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kadın 48. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kadın dizisi 47 bölümü ile izleyici ile buluştu peki yeni bölümün en çok merak edilen Bahar ailesine ulaşacak mı? Oldu sorusu cevap buldu. Sosyal medyada çok konuşulan Kadın dizisi 48. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar.

Başrollerini Caner Cindoruk ve Özge Özpirinççi’in oynadığı Kadın dizisi 47.bölümü yayınlandı. Sosyal medyada çok konuşulan dizide Bahar ile Sarp'ın  Kadın dizisi 48. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

KADIN SON BÖLÜMDE NE OLDU

Yeliz’in ölümüyle darmadağın olan Ceyda, hiç beklemediği bir şey ile daha karşılaşacaktır. Hatice, Enver ve Arif ise Bahar’dan haber alamadıkları için onu her geçen gün daha çok merak eder. Arif olanlardan ötürü mutsuz olsa da, tek isteği Bahar’ın güvende olmasıdır.

Dağ evine Pırıl’ın gelmesiyle evdekiler büyük bir şok içerisine girerler. Pırıl’ın her şey yolundaymış gibi konuşmalarına daha fazla dayanamayan Bahar’ın hatırladığı tek bir şey Pırıl’ın bütün sırlarını ortaya çıkarmıştır. Bahar ile Arif telefonda konuşur ve güvende olduğunu anlar. Bahar’ın sorusu ise Arif’i duraksatır.

Bahar Sarp’ın karsını görünce tepki göstermiştir. Sarp onu ikna etmeye çalışır. Bahar Sarp’a bir tokat atar. Sarp’ın karısı ile Bahar sözlü tartışmaya girmiştir. Bahar “sen bizim burada olduğumuzu biliyordun ”der ve Sarp’ın karısı şok olur.

KADIN 48. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Kadın dizisi 48. Bölüm fragmanı yayınlandı. Bahar’ın Arif ile konuşması Sarp’ı etkilemiştir. Sarp bu adamla neden görüşüyorsun diye sorar. Bahar bu konu seni ilgilendirmez. “Ben sana karıla nasıl tanıştın çocukların tüp bebek mi diye sordum mu” der.