Kadına kafa ve yumruk atıp çantasını gasbetti

Kadına kafa ve yumruk atıp çantasını gasbetti
İstanbul Fatih'te bir kadın yolda yürüdüğü esnada saldırıya uğradı. Gaspçı yumruk ve kafa attığı kadının çantasını çaldı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Fatih'te yolda yürüyen kadına saldıran gaspçı dehşet görüntüleri yarattı. Kadına yumruk ve kafa atan saldırgan çanta gasbetti.

gasp2.jpg

Yumruk ve kafa atılarak, gerçekleştirilen gasp, Fatih Katip Kasım mahallesinde yaşandı. Evine gitmeye çalışan Yıldız Haydarova'nın yanına yaklaşın bir kişi kadının çantasını çalmaya çalıştı.

gasp4.jpg

Ancak Haydarova saldırgana direndi. Bunun üzerine kadına yumruk ve kafa atan saldırgan Yıldız Haydarova'nın çantasını gasbetti.

gasp5.jpg

Gasp anını ise güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti. Kadının şikayeti üzerine polis harekete geçti. Kamera görüntülerini inceleyen polis kısa sürede saldırganın kimliğini tespit etti.

gasp-6.jpg

Gasp olayını gerçekleştirdiği iddia edilen Muzaffer Karaaslan adlı şüpheli yakalanarak,gözaltına alındı.

gasp8.jpg

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Karaaslan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

gasp11.jpg

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Haydarova'nın caddede yürüdüğü esnada şüpheli Karaaslan'ın yanına yaklaştığı ve talihsiz kadına yumruk ve kafa atarak gasbettiği görülüyor.

gaspci333.jpg

İlgili Haberler