Domuz eti ve alkol haram kumar serbest. Suudi Arabistan'da kadınlı erkekli kumar gazinosu

Domuz eti ve alkol haram kumar serbest.  Suudi Arabistan'da kadınlı erkekli kumar gazinosu
Şeriat kurallarının uygulandığı ve alkol ve domuz eti tüketiminin yasak olduğu Suudi Arabistan'da kadınlı erkekli kumar gazinosu görüntüleri ortaya çıktı.

Suudi Arabistan''da çarpıcı görüntüler ortaya çıktı. Arabistan''da yaşayan bir Türk''ün paylaştığı görüntülerde bir gazinoda Arapların kadınlı erkekli kumar oynadığı ortaya çıktı.

Şeriata göre yönetilen ve kadınların bir çok haktan mahrum olduğu, alkol ve domuz eti tüketiminin de yasak olduğu ülkede ortaya çıkan bu görüntüler dikkat çekti.

Suudi Arabistan''da kadınlar oy kullanamaz veya önemli siyasi konumlara getirilemez. Ayrıca Suudi Arabistan''da kadınların spor oyunlarında yarışması yasak. 2020''DE Suudi Arabistan''da bir mahkeme, önde gelen kadın hakları savunucusu Loujain el-Hathloul''u yaptığı çalışmalar nedeniyle 5 yılı aşkın hapis cezasına çarptırdı.

''''İKİ SENE ÖNCE KOCAMDAN ÖĞRENDİM''''

Masada kumar oynayan ve söz alan bir kadının, ''''Ben iskambil oyununu, takriben 2 sene önce kocamdan öğrendim. Casino''ların kadınlara da serbest olduğunu ve kayıt olunabildiğini duyunca ön başvuru da bulundum ve üye oldum. Kabul edileceğine ihtimal vermiyordum. Onaylandı elhamdülillah'''' diye konuştuğu görüldü.

Alkolün ve domuz etinin haram olduğu ülkede kumar oynanması ise tepki çekti.

İlgili Haberler