Kadir Doğulu’dan kafa karıştıran hareket! Neslihan Atagül’den hamilelik yanıtı

Kadir Doğulu’dan kafa karıştıran hareket! Neslihan Atagül’den hamilelik yanıtı
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti, Yasemin Sakallıoğlu’nun “Doğru Koca Nasıl Seçilir?” adlı tek kişilik gösterisini izledi. Uniq Hall'de gerçekleşen gösteri öncesi gazetecilerle konuşan Kadir Doğulu, "Neslihan Atagül anne mi oluyor?" sorusuna bakın ne cevap verdi.

Gösteri öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan çiftten Kadir Doğulu, eşiyle yaptıkları Seyşeller tatili hakkında konuştu.

Doğulu, "Yeni yerleri gezip görmek bizi çok mutlu ediyor. Güney Amerika’ya da gitmeyi düşünüyoruz, orada bizi seven çok kişi var. Türk dizileri orada çok seviliyor, bizim diziler sayesinde Türkçe konuşuyor birçok kişi.” diyerek müjdeyi verdi.

"NASIL BAKMAYAYIM?"

Röportaj sırasında Neslihan Atagül, hayran hayran eşi Doğulu’ya bakınca muhabirler “Resmen aşk ile bakıyorsunuz, sosyal medyada da bu durumunuz konuşuluyor.” demesi üzerine Atagül “Baksanıza nasıl bakmayayım böyle birine” diyerek eşine olan aşkını haykırdı.  

"EĞER HAMİLE OLURSA...

Röportajın sonuna doğru eşinin karnını okşayan Kadir Doğulu’ya, “Neslihan Atagül''ün karnını okşadınız. Yoksa hamile mi?” sorusuna yöneltildi.

Bu soruyu gülerek karşılayan Kadir Doğulu, “Öyle bir şey olursa size mutlulukla haber veririz” açıklamasını yaptı.
 

İlgili Haberler