Kagawa Beşiktaş’a dönmeye hazırlanıyor

Kagawa Beşiktaş’a dönmeye hazırlanıyor
Beşiktaş’a devre arasında kiralık dönen ancak kariyerini İspanya’da devam etmek istediği için takımdan ayrılan Kagawa yeniden siyah beyazlı formayı giymeye hazılanıyor. Siyah beyazlılar, Japon yıldız için Borussia Dortmund’a teklifini sundu.

Beşiktaş’ta Kagawa hareketliliği yaşanıyor. Siyah beyazlılar, İspanya’dan beklediği teklifi alamayan Japon yıldız için harekete geçti. Borussia Dortmund’a 1,5 milyon euroluk bonservis teklifi sunan Beşiktaş yönetimi. İlk görüşmeden olumlu sonuç aldı.

Siyah beyazlılar, geçen sezon devre arasında kiralık olarak kadrosuna kattığı ve oynadığı futbolla taraftarın sevgilisi olan Kagawa için yıllık 2 milyon euro garanti ücret vermeye hazırlanıyor. Kariyerine İspanya’da devam etmek isteyen ancak beklediği teklifi alamayan yıldız oyuncunun Beşiktaş’a dönmeye sıcak baktığı belirtilirken, transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Teknik Direktör Abdullah Avcı, yönetime sunduğu raporda Kagawa’nın takımda kalmasını istediğini belirtirken, Japon yıldızın ilk 11’de Ljajic ile birlikte oynaması bekleniyor.