Kanal D'deki Sadakatsiz dizisi için flaş gelişme. Korona haberleri art arda gelmişti

Kanal D'deki Sadakatsiz dizisi için flaş gelişme. Korona haberleri art arda gelmişti
Kanal D'de Cansu Dere,Caner Cindoruk, Melis Sezen gibi isimlerin yer aldığı Sadakatsiz dizisini korona vurdu. Korona haberleri art arda gelmeye başlayan Sadakatsiz'den seyirciyi üzen bir haber daha geldi. Sadakatsiz dizisinin 32. bölümüyle birlikte sezon finali yapmasına karar verildi.

Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve birbirinden ünlü isimleri bünyesinde bulunduran Sadakatsiz, çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında kısa sürede yerini aldı. 

Seyircinin tam puan aldığı Sadakatsiz''de her şey yolunda giderken geçtiğimiz günlerde seti vuran korona virüs, talihsiz olayları peşinden getirdi. Sadakatsiz''de Haluk karakterine hayat veren Burak Sergen, mutasyonlu virüse yakalandı, hastaneye kaldırıldı.

Burak Sergen hastanede tedavi görürken dizide Derin karakterine hayat veren Melis Sezen ve dizinin çocuk oyuncusu Alp Akar da korona virüse yakalandı. Genç oyuncular evde karantina altına alındı ve Sadakatsiz ekibi sete çıkamadı. 

Şimdilerde Burak Sergen''in dizide yokluğu ise epey hissediliyor. Henüz durumunda bir değişiklik olmayan Burak Sergen, hala yoğun bakımda tedavi görürken Sadakatsiz için flaş bir gelişme ortaya çıktı. 

Sadakatsiz dizisinden, izleyicileri üzen karar geldi. Şimdiye kadar 28 bölümü yayınlanan Sadakatsiz dizisinin 32. bölümüyle birlikte sezon finali yapmasına karar verildi. Herhangi bir aksaklık yaşanmaması durumunda Sadakatsiz dizisinin 2 Haziran tarihinde yayınlanacak olan bölümü sezon finali olacak.

Şimdiye kadar 28 bölüm yayınlanan Sadakatsiz dizisinin 32. bölümü ile birlikte sezon finali yapmasına karar verildi. Dizinin hayranları bu karara üzüldü.

Sezon finalinin biraz daha geç gelmesini arzu eden hayranlar, 4 bölüm sonra yaz arası verecek olan diziye veda etmek durumunda kalacak.

Eylül ayı itibari ile Sadakatsiz dizisinin 33. bölümü ile ikinci sezonuna devam etmesi bekleniyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen üçlüsünün çok başarılı performans sergilediği Sadakatsiz, bu sezonun flaş yapımlarından birisi oldu.