Kanal D'nin ünlü dizisinden Show TV'nin dizisine transfer

Kanal D'nin ünlü dizisinden Show TV'nin dizisine transfer
Kanal D'de 14 yıldan bu yana ekranlara gelen ve efsaneleşen Arka Sokaklar dizisinde rol alan Ayçin İnci Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine transfer oldu.

Kanal D'nin ünlü dizisi Arka Sokaklar'dan bir isim Show TV'de ekrana gelen Kuzey Yıldızı dizisine transfer oluyor. Televizyongazetesi'nin haberine göre Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrollerinde yer aldığı dizinin güçlü komedi hikayesi, yeni karakterlerle ikinci sezonda daha da etkili hale getirilmeye çalışılmıştı. Cengiz Bozkurt’un hikayeye dahil olması ile daha da güzelleşen Kuzey Yıldızı dizisine şimdi de Ayçin İnci katılıyor. 

ORDU'DAKİ DİZİ SETİNE KATILDI

2003 yılından bu yana ekranlarda farklı projelerde yer alan Ayçin İnci; Kurşun Yarası, Benim Annem Bir Melek, O Hayat Benim, Bir Litre Gözyaşı ve Arka Sokaklar isimli yapımlardaki performansı ile hatırlanıyor.

En son Kanal D’nin büyük başarılarla anılan Arka Sokaklar dizisinde Canan karakterine hayat veren oyuncu, rolünün kısa sürmesinin ardından 2021 yılında yepyeni bir başlangıç yapacak.

ayca-inci.jpg

Kuzey Yıldızı dizisine katıldıktan sonra Ordu’daki çekimler için şehre giden oyuncu, instagram hesabından da sahilde çekilen fotoğrafını yayınladı.