Hakan Taşıyan'dan haber var! İşte son durumu

Hakan Taşıyan'dan haber var! İşte son durumu
Karaciğer ve böbrek nakli olan arabesk müziğin sevilen ismi Hakan Taşıyan, aylar sonra ilk kez objektiflere yansıdı. Klip çekimi için kamera karşısına geçen Taşıyan "Kimseye kırgınlığım yok. Çok şükür ayaktayım" dedi.

Şarkıcı Hakan Taşıyan, Yıldız Tilbe şarkısına klip çekmek için kolları sıvadı. Önceki akşam Beşiktaş''ta bulunan bir otelde kameralar karşısına geçen sanatçı, "Güzel slow bir şarkı. Sevgili Yıldız''ın şarkısı, kısmet olursa iki haftaya şarkımızı çıkartmış oluruz" dedi.

"ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIĞIMA KAVUŞTUM"

Muhabirlerin, "Zorlu bir hastalık dönemi geçirdiniz. Sanat camiasından destek veren oldu mu?" sorusuna ünlü şarkıcı, "Çok şükür sağlığıma kavuştum, sağlığım iyi. Her şey yolunda, kontrollerim devam ediyor. Yavaş yavaş sağlığım yerine geliyor" yanıtını verdi.

"BABAMLA GURUR DUYUYORUM"

Hakan Taşıyan''ın oğlu Ramazan Haktan Taşıyan da babasını klip çekimin yalnız bırakmadı. Babası ile poz veren Ramazan Haktan, "Çok güzel bir şarkı geliyor. Babamla gurur duyuyorum. Hastaneden çıktı ve sağlığına kavuştu. Hakan Taşıyan artık geri dönüyor" diyerek, babasına destek verdi.
 

İlgili Haberler