Karaman'da çiçekçiye pompalı saldırı! 3 kişi yaralandı! O anlar güvenlik kamerasında

Karaman'da çiçekçiye pompalı saldırı! 3 kişi yaralandı! O anlar güvenlik kamerasında
Çiçekçi dükkanına gelen maskeli 2 kişinin silahlı saldırısı sonucu 3 kişi yaralanırken, polis kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Saldırı anı ise iş yerinin güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı.

Çiçekçi Erdinç B., arkadaşları Süleyman Ö., Mehmet B. ve Kemal K., ile oturduğu sırada iş yerinin önüne bir otomobil geldi.

MASKELİ KİŞLER RASTGELE ATEŞ ETTİ

Otomobilden inen ve yüzlerinde siyah hijyen maskesi bulunan 2 şüpheliden biri tabanca diğeri ise pompalı tüfekle iş yerine ateş açtı. Rastgele açılan ateş sonucu Süleyman Ö. bacaklarından, Mehmet B. kolu ve bacağından, Kemal K. ise sırtından yaralandı. Saldırganlar geldikleri otomobille hızla olay yerinden uzaklaştı. Kanlar içinde kalan yaralılar hastaneye kaldırıldı.

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Saldırı anı ise iş yerinin güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı. Görüntülerde elinde pompalı tüfek olan saldırganın iş yerinin kapısına kadar gelerek ateş açtığı, diğer saldırganın ise otomobilin yanında tabanca ile ateş ettiği görüldü. Polis, kaçan saldırganların kimliğinin belirlenip yakalanmaları için çalışma başlattı.