Karamollaoğlu’ndan Erdoğan’a: “Anketler ödünü kopardı dizleri titriyor”

Karamollaoğlu’ndan Erdoğan’a: “Anketler ödünü kopardı dizleri titriyor”
Saadet Partisi’nin oy oranındaki yükselişin farkında olması nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendilerinden korktuğunu iddia eden Temel Karamollaoğlu, “Çünkü anketlerde gördüğü neticeler ödünü kopardı. Dizleri titriyor şimdi” ifadelerini kullandı.

Partisinin seçim çalışmaları için İzmir’de bulunan Temel Karamollaoğlu, TV 35’te yayınlanan ‘Seçim Gündemi’ programına konuk oldu.

Yerel seçimlerden sonra, Abdullah Gül’ün partilerine katılacağı ve Saadet’in isim değiştireceği iddiaları hakkında açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, “Geçmişte bizimle beraber olmuş, sonradan farklı bir çizgiye kaymış insanları elbet de kucaklamayı görev biliyoruz. Her kesimdeki kardeşlerimize bunu söylüyoruz. AKP saflarındaki kardeşlerimize de bunu söylüyoruz.” ifadelerini kullandı. Karamollaoğlu, partisinin adının değişeceği yönündeki iddialara, “bizim çizgimiz belli” sözleriyle karşı çıktı.

“KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK”

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın, Saadet Partisi’nin yükselişinden korktuğunu ifade eden Karamollaoğlu, şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanı Saadet Partisi’nin adına oruca girdiydi, şimdi neredeyse her gün Saadet Partisi’nden bahsediyor. Orucu bozdu. Çünkü anketlerde gördüğü neticeler ödünü kopardı da onun için. Dizleri titriyor şimdi. Bizim söylediklerimizin karşısına çıkıp da ‘yok o öyle değil, şöyledir’ diyemiyor. Onun için bize bir şeyleri yamamaya çalışıyor. Biz de diyoruz ki, ‘Yok arkadaş! Korkunun ecele faydası yok.’ Biz sizin de kötü giden gidişatınızı düzeltmek, hatalarınızı düzeltmenizi sağlamak için geliyoruz.”

İlgili Haberler