Karamollaoğlu'ndan 'İlkeler ittifakı' açıklaması

Karamollaoğlu'ndan 'İlkeler ittifakı' açıklaması
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'İlkeler ittifakı' açıklamasına bir cevap da Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'ndan geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'ilkeler ittifakı' açıklamasına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ardından bir cevap da Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan geldi. Karamollaoğlu, konuya ilişin ileride temasların olacağını ifade etti.

Hukukun üstünlüğü, kuvvetler ayrılığı ilkelerinin kendilerinin temel ilkeleri olduğunu söyleyen Karamollaoğlu, "Bu müspet açıklamalardan memnuniyet duyduğumu söylemek istiyorum" dedi ve iktidar ile de temasları olacaklarının altını çizdi.

Karamollaoğlu, "Sizin ilkelerinizi destekleyen bir adaya ikinci turda siz destek verecek misiniz?" sorusu üzerine, şunları kaydetti:

"Biz, bu seçimin birinci turda neticeleneceğini ümit ediyoruz. Bugün ülkemizi içine sürükleyen problemlerden çıkaracak bir neticeyle karşılaşacağız. Bu nasıl sağlanacak? Bunun yollarını elbette arayacağız. Zaman gösterecek. Şimdiden detaya girmeyi doğru bulmuyorum."

İlgili Haberler