Karim Benzema’ya Fransa’da mahkeme şoku

Karim Benzema’ya Fransa’da mahkeme şoku
İspanya ekibi Real Madrid’de forma giyen Karim Benzema, şantaj suçlamasıyla hakkında Fransa'da devam eden davada mahkemeye sevk edildi.

Benzema’ya mahkeme şoku

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre, İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Madrid’de forma giyen Karim Benzema’nın, şantaj suçlamasıyla hakkında Fransa’da devam eden davada mahkemeye sevk edildiği belirtildi.
ACIMASIZ TUTUMU KINADIĞI SÖYLEDİ
Versailles Savcılığından yapılan açıklamada, Karim Benzema ve 4 kişinin söz konusu davada Versailles Ceza Mahkemesi'ne sevk edildiği belirtildi. Benzema'nın avukatı Sylvain Cormier, yaptığı açıklamada, "Saçma" olarak nitelendirdiği bu karar nedeniyle şaşırmadıklarını ve müvekkiline yönelik acımasız tutumu kınadığını söyledi.
Fransız futbolcu Benzema hakkında devam eden şantaj soruşturması, bir dönem Fenerbahçe’de de forma giyen Yunanistan'ın Olympiakos takımında oynayan "Mathieu Valbuena'nın mal varlığını gasp etme girişimi." kapsamında yürütülüyor
Davada, özel hayatına ilişkin gizli olarak çekilmiş bir videonun Valbuena'ya gönderilerek şantaj yapıldığı ve kendisinden 150 bin avro istendiği öne sürülüyor.

 

İlgili Haberler