Kasımpaşa ile Erzurumspor berabere kaldı

Kasımpaşa ile Erzurumspor berabere kaldı
Süper Lig’in 19. haftasında BB Erzurumspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Çetin bir mücadelenin sergilendiği maçta iki takım sahadan 1-1’lik eşitlik ile ayrıldı.

Süper Lig'in 10. haftasında BB Erzurumspor, evinde Kasımpaşa'yı konuk etti.

Yakın dönemde teknik direktör değişikliğine giden ve değişimin ardından son iki maçından yenilgisiz ayrılan iki ekibin mücadelesi kora kor geçti.

İki takımın da zaman zaman rakip kalede fırsat ürettiği maçta taraflar birbirine farklı zamanlarda oyun üstünlüğü kurarken mücadelenin açılış golü 40. dakikada geldi. BB Erzurumspor, savunma oyuncusu Lokman Gör ile 40. dakikada 1-0 öne geçerken ilk yarı da bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda Erzurumspor oyunu ve skoru elinde tutmak için mücadele ederken Kasımpaşa ise beraberlik golü için yüklendi. Maçta son bölümlere girilirken Egemen Korkmaz, 76. dakikada ceza sahası içinde penaltıya sebebiyet verdi. Egemen ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakırken Kasımpaşa ise Mbaye Diagne'nin penaltıdan bulduğu golle skoru 1-1'e eşitledi.

Bu golün ardından kalan dakikalarda skor tabelası bir kez daha değişmedi ve iki ekip sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.

Bu sonucun ardından Mehmet Özdilek yönetiminde üçüncü maçından da yenilgisiz ayrılan Erzurumspor puanını 7'ye yükseltirken Mustafa Denizli ile henüz yenilgi görmeyen ve üç maçta 7 puan toplayan Kasımpaşa, 19 puana yükseldi.