Kılıçdaroğlu’ndan kendisine dava açan AKP'li gençlere çağrı

Kılıçdaroğlu’ndan kendisine dava açan AKP'li gençlere çağrı
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu; "Katarlı öğrencilere sınavsız üniversite" tweeti nedeniyle kendisine dava açan AKP'li gençlere yanıt verdi.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı koordinesinde Türkiye’nin çeşitli illerinden bazı gençler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aleyhinde, "Katarlı öğrencilere sınavsız tıp eğitimi" başlıklı habere ilişkin yaptığı açıklamalar nedeniyle 1 liralık manevi tazminat davası açtı.

Kılıçdaroğlu’ndan gençlere yanıt geldi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu mesajında; “Sevgili gençler, birkaç genç beni dava etmiş, bunun üzerine size seslenmek istedim. Gençler, iktidarımızda öyle güçlendireceğim, özgürleştireceğim ki sizleri, siyasetçiler sizi manipülasyonlarına araç etmeyi cesaret edemeyecek. Size zerre dokunanın canına okuyacağım. Ss alın!” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

Kılıçdaroğlu ne demişti?

Kılıçdaroğlu Katarlı öğrencilere sınavsız üniversite eğitimi ile ilgili yaptığı açıklamada “Kendi gencine bu kadar sevgisiz bu kadar saygısız bir iktidar işte. Hiç mi utanmıyorsunuz bunları yaparken ey Ak Parti? Aranızda biriniz çıkıp da bu adaletsizdir diyemedi mi? Bizim çocuklar o okullara girebilmek için bütün gençliklerini heba ediyorlar!

Gençler merak etmeyin, koca ülkeyi Kataristan’a döndüren bu zihniyeti tarihin tozlu sayfalarına göndereceğiz, son çırpınışları. Bu protokolleri de yırtıp atacağız.” ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler