Trabzonspor'un erken final yapmak için uygulayacağı plan

Trabzonspor'un erken final yapmak için uygulayacağı plan

CEVAT KOL / Yeniçağ

Lider Trabzonspor ile Kayserispor arasında tribünlerde başlayan “kardeşlik köprüsü” yıllardır süre gelir.
Tribünlerdeki bu dostluk sahaya pek yansımaz. Sahada kıran kırana bir puan mücadelesi olur. Bugün de aynı olacak. Tribünler pandemi nedeniyle omuz omuza olmasa da saha içinde kaliteli bir oyun izleyeceğimiz kesindir. Lider Trabzonspor her maçı bir final havası içinde oynuyor.

Bugün de 40 bin kişiyi arkasına alarak mücadele edecek. Bordo mavililerin hedefi aynı duygu ile mücadele edip liderlik koltuğunda şampiyonluğunu erken ilan edip keyif yapmak. Trabzonspor bir ilkin peşinde koşuyor. Ligin bitimine haftalar kala şampiyonluğu ilan edip keyif çatmanın peşinde. Taraftar haftalarca eğlence yapacak.

Eksikleri var. Hamşik yok. Dorukhan yok. Kadro kalitesine bakıldığında eksikleri hissetmesi mümkün değil. İş bitirici hücum hattı yine iş başında olacak. Nwakaeme, Cornelius, Bakasetas ve Visca dönüşümlü ceza kesiyor. Bakalım sıra kimde? Lider Trabzonspor’un kazanması için her imkan var. Geriye uygulaması kalıyor..

Hikmet Karaman ile birlikte Kayserispor’un son haftalarda alkış alan futbol oynadığını söylemeliyim. 10 maçta 5 galibiyet 4 beraberlik bir yenilgi aldı. 19 puan topladı. Savaşan, göze hoş gelen futbol oynuyor. Trabzonspor’a direnebilir mi bunu bu akşam 20.00''de göreceğiz.

İki teknik adamın taktik savaşı olacak. Avcı ve Karaman analizleri seven iki teknik adam. Bakalım kim şaşırtacak.

Yazarın Diğer Yazıları