Hikmet Karaman, İsmail Kartal'a çok kızdı!

Hikmet Karaman, İsmail Kartal'a çok kızdı!
Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunurken, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a da mesaj gönderdi

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Fenerbahçe maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Karaman, "Oyunun ilk 15 dakikasında son paslarda dikkatli olsak pozisyonumuz vardı. İlk 45 dakika bir kaç daha pas yapsak, atağı sonlandıran takım olacaktık. Kaptırdığımız her topta da kademeye giren defans yapan takımdık" ifadelerini kullandı.

Karaman, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal''la ilgili olarak "İsmail hocayı dinledim. Cevap vermeyeceğim. Verirsem... O zaman ne oynadın da böyle konuşuyorsun, bir kaç pozisyon dışında derler adama. Biz kırmızı kartla 10 kişi kaldık. Bir eksikle oynuyoruz. Ne yapacaktık yani. Bir fazla oynayan takıma karşı alanını iyi kapatacaksın, hızlı adamlarla atak arayacaksın. Biz ligde 2-0 öndeyken burada 4 yapabilirdik. 2-2 bitti maç. Penaltıyı yaptırmıştı Ramazan o maçta. Burada gol attı. Evet, şanslıyız. Top rakibe vurdu, gol oldu. Şans hazırlıklı olana güler. Biz maçtan önce dedik mi hiç 9 eksiğimiz var diye. İsmail hoca konusuna daha fazla girmek istemiyorum" dedi.